Keramik - Drejekursus - Fifleriet

Går du med en drøm om at lære at dreje i ler, så har du nu muligheden for selv at sætte dig til drejeskiven og lære håndværket.
På kurset lærer du at forarbejde leret, teknikkerne på drejeskiven, formgivningen og til sidst at glasere dine færdige kopper, skåle, tallerkener, kander eller hvad du allermest har lyst til at prøve at dreje.
Du lærer også at trække hanke og forme tude alt efter behov.
Kurset er for nybegyndere. Der vil være plads til fælles undervisning, men også til, at du kan udvikle dig og arbejde i dit eget tempo.

Max 8 deltagere. Redskaber lånes på kurset. Der må påregnes et beløb til materialer på ca. 200-400 kr alt efter forbrug, som afregnes individuelt.

Kursusdetaljer

Fifleriet, Bredgade 15, st., 6000 Kolding
Torsdag, 09:00 - 12:00
24 lektioner, 6 mødegange
Torsdag 24. oktober, 2024
Hold nr.: 4724202106

1.395 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Bente Sindahl Jensen

Siden jeg var barn, har jeg elsket at tegne og male. Jeg er optaget af materialet, at udtrykket, af pennens virkemidler og farvernes nuancer.

Jeg tegner og maler selv i eget Studio, har udover min uddannelse deltaget på adskillige kurser og senest i DR 1 programmet ”Danmarks Bedste Portrætmaler”.

Med mig i bagagen har jeg un­der­vis­ning­ser­fa­ring af både børn og voksne indenfor tegning, maleri og keramik, og så er jeg uddannet Lærer fra Seminariet og Keramiker fra Institut for Keramik på Designskolen i Kolding.

Derudover har jeg arbejdet on/off som Keramiker siden 2005 med flere udstillinger og workshops undervejs.

Samme kursus på andre tidspunkter

1.395 kr./person

Tilmeld kursus