Venteliste

Fredagskeramik

 

Har du lyst til en række lærerige og hyggelige dage, hvor der er plads til både begyndere og øvede og hvor det vigtigste er lysten til at dykke ned i lerets fascinerende verden?

 

 

 

På dette kursus introduceres du til den keramiske verden: håndværket, de forskellige lerer og alle de mange muligheder. Fæl­les­un­der­vis­nin­gen (ca. 20 min i starten af hver mødegang) byder på en teknik eller metode fra de mange forskellige keramiske discipliner - f.eks. modellering, pladeteknik, drejning, dekorering, glasering mm.

 

 

 

Efter den fælles undervisning arbejder man med sine egne ting med individuel vejledning fra underviseren - tag meget gerne skitser, ideer, billeder mm. med hjemmefra.

 

 

 

Medbring forklæde eller tøj, der må blive beskidt, samt en bøtte med tætsluttende låg til din genbrugs-ler.

 

 

 

Ma­te­ri­aleud­gif­ter: 80 kr. pr. kg ler (inkl. evt. begitning, glasur og brændinger)

 

Undervisningen foregår på AOF´s ke­ra­mi­k­værk­sted – et skønt værksted med 5 forskellige lerer, mange forskellige begitninger og glasurer. Vi har 6 elektriske drejeskiver og værktøj til et væld af forskellige keramiske teknikker.  Der er bøger og hylder med keramik til inspiration – foruden en god, hyggelig og hjælpsom atmosfære blandt kursisterne.

 

 

Obs! Bemærk:

 

 

 

At vi desværre ikke kan tilbyde at brænde ting du arbejder med hjemme, heller ikke hvis du bliver forhindret til enkelte mødegange.

 

 

 

At vi brænder de færdige ting løbende, men at de ting du laver de sidste gange på kurset, kun bliver brændt helt færdige (glasurbrænding), hvis de er så langt i processen, at du kan glasere dem den sidste kursusgang. Herefter kan de afhentes efter 2-3 uger.

 

 

 

 

Kursusdetaljer

ØrnsøCentret, Ørnsøvej 5-7, 8600 Silkeborg
Fredag, 09:30 - 14:00
27,5 lektioner, 5 mødegange
Fredag 26. april, 2024
Hold nr.: 7424102038

1.210 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Marguerite Johnsen

Siden jeg i 3. klasse lavede min første hest i ler og drejede min første skål i gymnasiet, har jeg været bidt af leret. 

Jeg er uddannet keramiker fra Designskolen Kolding i 2002 og siden da, har jeg været på kunstnerophold i bl.a. Japan, Canada og på det internationale keramikcenter i Skælskør. Jeg har udstillet mange forskellige steder her i landet og været på diverse censurerede udstillinger i Danmark og Frankrig.

I 2018 kom jeg til AOF’s Billedværksted som underviser. Jeg elsker at undervise og formidle min glæde ved materialet og de mange fantastiske teknikker, som keramikkens verden rummer.

 Jeg underviser på AOFs ke­ra­mi­k­værk­sted i Silkeborg. Det er et skønt værksted med spændende lertyper, mange forskellige begitninger og glasurer. Vi har seks elektriske drejeskiver og værktøj til et væld af forskellige keramiske teknikker. Hylderne bugner med keramik til inspiration, og der er bøger, man kan dykke ned i, foruden en god, hyggelig og hjælpsom atmosfære blandt kursisterne. Velkommen!

1.210 kr./person

Tilmeld venteliste