Keramik for let øvede
Venteliste

Keramik for let øvede

Du har deltaget i tidligere hold, eller har anden keramik erfaring. Du er nysgerrig efter at udfordre dig selv, - og udforske materialets kunnen.
Der kan arbejdes frit med individuelle projekter, heriblandt; drejning, - gerne med udforskning af design, former og størrelser.
Herudover er der mulighed for at arbejde med kvætseforme, moddelering, samt pladeteknik.
Vi skal undersøge dekoreringens muligheder; det kan være indenfor begitning, skrafitti, samt forskellige gla­se­rings­mu­lig­he­der.
Jeg sætter rammen for at undersøge og eksperimentere. Jeg giver sparring, og henter evt. inspiration udefra, så vi kan blive klogere på materialets kunnen.
Der arbejdes med stentøj på kurset.
Du skal påregne en individuel ma­te­ri­aleud­gift, ud fra hvor meget ler du bruger. Hertil er der en fast pris på 300 kr., der dækker diverse materialer og brændinger   Jeg har gennem 10 år tilegnet mig viden gennem højskolekurser i keramik, senest på Bornholms højskole. Jeg arbejder fra eget værksted, hvor jeg primært har fokus på brugskunst og dekorering med forskellige materialer- herigennem med inspiration fra min billedkunst. Jeg har det seneste år undervist i keramik gennem AOF.

Kursusdetaljer

Stokkemarke Kulturhus, Studiestræde 5, 4952 Stokkemarke
Tirsdag, 13:30 - 16:30
43 lektioner, 10 mødegange
Tirsdag 9. januar, 2024
Holdnr.: 5324102136
Lolland

1.800 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Marianne Hansen

Samme kursus på andre tidspunkter

1.800 kr./person

Tilmeld venteliste