Keramik for begyndere

Har du lyst til at udforske din indre keramiker? Er du ny indenfor keramikken, kan du deltage her.
Du introduceres i drejning på begynderniveau. Herudover kan der f.eks arbejdes med modellering eller pladeteknik.
Vi arbejder med stentøj, og til dekorering benyttes begitninger og glasurer.
Der vil blive en individuel ma­te­ri­aleud­gift, ud fra hvor meget ler du bruger. Hertil er der en fast pris på 300 kr., der dækker diverse materialer og brændinger.
Så fascineres du af leret som materiale?  - Og har du lyst til at dykke ned i keramikkens kreative muligheder indenfor kunst eller brugskunst,- så skal du være velkommen på dette kursus.
Fra underviserens siden kan man forvente, at blive introduceret i især drejningens grundtrin. Herudover arbejder man selvstændigt, og understøttes løbende med hjælp og sparring til de forskellige faser og materialer. 

Kursusdetaljer

Stokkemarke Kulturhus, Studiestræde 5, 4952 Stokkemarke
Onsdag, 13:30 - 16:30
43 lektioner, 10 mødegange
Onsdag 10. april, 2024
Hold nr.: 5324102103

1.800 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Karina Sandau Jensen

Mit navn er Karina og jeg ved, hvad det vil sige at være begynder i keramikkens univers, da det ikke er længe siden, at jeg selv stod og var det.
Jeg har gennem kurser tilegnet mig viden om keramik, ligesom jeg har assisteret med diverse på de seneste hold, - og min rejse er gået stærkt. I dag elsker jeg at lave keramik, fra mit eget værksted, hvor jeg primær har fokus på kopper, med finurlige hanke og sjove tekster.
Jeg er uddannet pædagog, rummelig og fyldt med tålmodighed. Jeg ser frem til at dele ud af min lidenskab for keramikken.

Samme kursus på andre tidspunkter

1.800 kr./person

Tilmeld kursus