Keramik for alle

KERAMIK
-Er du ny eller let øvet, kan du deltage på dette keramikhold.
Du introduceres i drejning på begynderniveau og derudover kan der f.eks. arbejdes med modellering og pladeteknik.
Vi arbejder med stentøj og til dekorering benyttes begitning og diverse glasurer.
Man køber det ler man bruger i værkstedet, ler prisen dækker øvrige materialer, såsom glasur, redskaber, brændinger.
Fascineres du af leret som materiale og har du lyst til at dykke ned i keramikkens kreative muligheder indenfor kunst eller brugskunst,- så skal du være velkommen på dette kursus.
Fra underviserens siden kan man forvente, at blive introduceret i især drejningens grundtrin. Herudover arbejder man selvstændigt, og understøttes løbende med hjælp og sparring til de forskellige faser og materialer.
Mit navn er Karina, jeg ved, hvad det vil sige at være begynder i keramikkens univers, da det ikke er længe siden, jeg selv stod og var det.
Jeg har gennem kurser tilegnet mig viden om keramik og min rejse er gået stærkt.
I dag elsker jeg at lave keramik, fra eget værksted, hvor jeg primær har fokus på kopper, med finurlige hanke og sjove tekster.
Jeg er uddannet pædagog, rummelig og fyldt med tålmodighed. Jeg ser frem til at dele ud af min lidenskab for keramikken.

 

Kursusdetaljer

Stokkemarke Kulturhus, Studiestræde 5, 4952 Stokkemarke
Mandag, 09:00 - 12:00
43 lektioner, 10 mødegange
Mandag 26. august, 2024
Hold nr.: 5324202102

1.892 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Karina Sandau Jensen

Mit navn er Karina og jeg ved, hvad det vil sige at være begynder i keramikkens univers, da det ikke er længe siden, at jeg selv stod og var det.
Jeg har gennem kurser tilegnet mig viden om keramik, ligesom jeg har assisteret med diverse på de seneste hold, - og min rejse er gået stærkt. I dag elsker jeg at lave keramik, fra mit eget værksted, hvor jeg primær har fokus på kopper, med finurlige hanke og sjove tekster.
Jeg er uddannet pædagog, rummelig og fyldt med tålmodighed. Jeg ser frem til at dele ud af min lidenskab for keramikken.

Samme kursus på andre tidspunkter

1.892 kr./person

Tilmeld kursus