Kursus afsluttet

Foto for Begyndere

Er du begynder eller trænger din fotografering til en genopfriskning? Så er dette kursus nok noget for dig! Når du gerne vil tage styringen over dit spejl­re­fleks­ka­me­ra/systemkamera kan du støde på rigtig mange begreber – og dermed også mange ju­ste­rings­mu­lig­he­der. Det kan virke overvældende, så måske har du brug for bistand!

Vi tager udgangspunkt i grund­be­gre­ber­ne og bygger ud derfra. Det er en god ide, at du har dit kamera med hver gang – og også helst manualen til kameraet. På den måde bliver du nemmere fortrolig med dit eget kamera og dets indstil­lings­mu­lig­he­der.

Mere viden om kameraet og om fotografering giver større chancer for gode billeder.

I kursusforløbet vil to af gangene være praktisk fotografering, hvor der bliver lejlighed til at få en snak om billederne, og en af gangene vil vi gå ned i begrebet redigering og bil­led­kom­po­si­tion. Denne aften vil være praktisk orienteret. Praktisk fotografering foregår søndag formiddag.

 

Om underviseren: Som ung fotograferede jeg analogt, altså med film. Senere dukkede de digitale kameraer op. Det syntes jeg var vildt spændende, og det greb om sig. Og så er det ellers bare forsat autodidakt, meng også med deltagelse på forskellige kurser gennem årene. Så meget at jeg i 2015 dannede mit eget fotofirma. Her laver jeg masser af fotoopgaver. Jeg har gennem mange år arbejdet som lærer, og i 2018 gik jeg på pension fra lærerjobbet og så dukkede ideen om at undervise i foto i aftenskolen op.

Kursusdetaljer

Tylstrup Skole, Pogevej 4, 9382 Tylstrup
Onsdag, 19:00 - 21:35
Søndag, 09:00 - 11:35
18 lektioner, 12 mødegange
Onsdag 27. september, 2023
Hold nr.: 9723205001

2 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Jørgen Christiansen

Salget er lukket

Kursus afsluttet