Læderarbejde - fortsætter

Dette kursus er for dig der allerede kan arbejde i læder eller har deltaget i begynder kurset.

Læder er et fantastisk naturmateriale.
Det dufter fantastisk, det bliver smukkere og smukkere som tiden går og så kræver det ikke et stort værksted at arbejde med læder - en hyggelig hobby til køkkenbordet.

Valg af læder og mønster, farvning og behandling af læderet, tilpasning, syning og nitning.
Du vil få mulighed for at lave mere eller mindre enkle ting, alt afhængig af erfaring og håndelag. Men efter at have lavet enkle ting som punge, æsker, bogomslag, små tasker eller penalhuse, vil du have lært de teknikker, der vil gøre dig i stand til at lave større tasker m.m. i kernelæder.

Jeg har flere modeller du kan vælge imellem og du vil få udleveret et kompendie til et konkret projekt, med en trin for trin vejledning.
Der vil på dette kursus udelukkende blive arbejdet med kernelæder, og altså ikke skind eller pels, lige som der kun bliver undervist i syning i hånden.

Jeg medbringer værktøj og læder.
Du skal regne med en materialepris på mellem 100,- og 500,- helt afhængig af forbrug af læder, spænder m.m. Kernelæder koster ca. 75,- pr kvadratfod (30 x 30 cm).

Har du spørgsmål vedrørende kurset, er du velkommen til at ringe til mig på 2970 0916

Hvis du vil tilmelde dig et hold mere end 14 dage efter start, kan du kontakte os på 70 20 23 77 eller aftenskole@aofsydjylland.dk for at få en reduceret pris.

Kursusdetaljer

Tønder Grundskole, Holmevej 2, 6270 Tønder
Lørdag, 09:00 - 16:00
8 lektioner, 1 mødegang
Lørdag 9. marts, 2024
Holdnr.: 8624102906
Center Sydjylland

450 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Lisbeth Johannsen

450 kr./person

Tilmeld kursus