Keramik

Lav dine egne krukker, skåle, lysestager, vaser, figurer, relieffer mm.
Et kursus for alle som har lyst til at arbejde med keramik, hvad enten du er begynder eller mere erfaren.
På kurset vil der være gennemgang af både modellerings- og op­byg­nings­tek­nik­ker, samt de­ko­ra­tions­me­to­der og glasering. Du får kendskab til adskillige spændende teknikker, såvel de urgamle, som de nyere.
Du vil få ma­te­ri­a­le­kend­skab til både stentøj og porcelæn.
Du får mulighed for at udfolde dig kreativt, nyde processen, legen og arbejdet med netop de projekter, du har lyst til.

Prisen er inklusiv materialer. Ønsker du at lave et ekstra stort værk eller en ekstraordinær mængde, skal der dog betales ekstra.

For spørgsmål om holdet, kontakt underviser på e-mail saragents@hotmail.com

Hvis du vælger prisen for særlige grupper, så erklærer du på tro og love, at du er enten studerende på SU, lærling med ud­dan­nel­ses­af­ta­le, på efterløn, folke- eller førtidspension, eller modtager ar­bejds­løs­heds­dag­pen­ge, kontanthjælp, revaliderings-, integrations- eller kontantydelse. AOF kan kræve dokumentation herfor ved tilmelding eller senere.


Kursusdetaljer

Aftenskolernes Hus, Birkedommervej 43, 2400 København NV
Onsdag, 13:30 - 17:00
36 lektioner, 9 mødegange
Onsdag 7. august, 2024
Hold nr.: 4824202167

2.480 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Amalie Vöge Jensen

Jeg er keramisk kunstner, der arbejder med skulptur i en ud­stil­lings­prak­sis. Jeg har en bachelor i kunsthåndværk fra Det kgl. Akademi afdeling på Bornholm og i 2022 dimitterede jeg fra min kandidat i ma­te­ri­a­le­ba­se­ret kunst fra Kunsthøgskolen i Oslo. Jeg underviser i modellerings teknikker og giver introduktion til drejning. I min undervisning hjælper kusisterne med at udforske materiale og form og komme frem til det de gerne vil skabe.

2.480 kr./person

Tilmeld kursus