Keramik

På dette kursus vil du få rig mulighed for at udfolde dig kreativt og fordybe dig i lerets mange muligheder. Du vil blive introduceret til diverse teknikker.

Du er velkommen som nybegynder eller erfaren, det vigtigste er at du selv medbringer idéerne, så står vi for at tilbyde redskaber, fælles introduktion til diverse formgivnings metoder og individuel vejledning. Her kan du både arbejde skulpturelt eller med brugskunst, det er helt op til dig.

Der vil hovedsageligt blive introduceret forskellige mo­del­le­rings­tek­nik­ker, samt dekoration og gla­se­rings­tek­nik­ker.

Obs. Materialer er inkluderet i prisen.

For spørgsmål om holdet, kontakt underviser på e-mail signe.schmidt@gmail.com

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte aftenskolen på mail: aftenskole@csk.aof.dk eller tlf.: 92901080.

Hvis du vil tilmelde dig et hold mere end 14 dage efter start, kan du kontakte os på 92 90 10 80 eller aftenskole@csk.aof.dk for at få en reduceret pris


Kursusdetaljer

AOF Keramik, Bülowsvej 7A, kld, 2000 Frederiksberg
Tirsdag, 10:00 - 13:30
36 lektioner, 9 mødegange
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 1724202713

2.485 kr./person

4 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Signe Schmidt

Din underviser er Signe Schmidt fra Signe Schmidt Ceramics
Signe er en glad og passioneret underviser, som har arbejdet som keramiker i gennem ca 10 år.Hun underviser til daglig på AOF og YONOBI Clases. Signe har desuden udstillet sin keramik og billeder i København og omegn, på steder som b.la. Operaen og Cobraloftet Sophienholm.
(Signe mener at keramikken er en fantastisk ting, hvor man får mulighed for at arbejde med sig selv igennem materialet/leret og er en skøn platform til at binde folk sammen og få ro i sindet.) Instagram: sig­nes­ch­midt­ce­ra­mi­cs

2.485 kr./person

Tilmeld kursus