Hækling for alle
Vil du gerne kunne hækle dine egne karklude, eller er barnets største ønske en helt bestemt hæklet pokemon. Kort sagt, har du lyst til at lære at hækle, så har du muligheden nu.
Vi starter undervisningen med at stifte bekendtskab med de mest almindelige masker, som luftmasker, fastmasker, stangmasker og kædemasker, der bruges i nærmest alle hæklede projekter. Vi kommer til at prøve forskellige måder at starte op på, hækle rundt og lave pæne farveskifter.
De første par gange øver vi de forskellige masker og får lidt rutine ved at arbejde med små projekter som vatrondeller, karklude eller grydelapper. Der vil også være mulighed for, at vi laver små prøver for at kunne se forskellen på forskellige metoder.
Herefter arbejder vi videre med de ønsker og idéer, der er på holdet. Det vil sige, der er rig mulighed for at finde og starte på sit eget projekt eller prøve forskellige hækleteknikker.
Materiale:
Til de første par gange, hvor vi øver os, bruger vi bomuldsgarn 8/4. Det er bomuldsgarn med en løbelængde på ca. 170 m på 50 g. Hvad du gerne vil hækle i er helt op til dig og din pengepung, men medbring 2 nøgler i forskellige farver.
Desuden må du gerne medbringe hæklenåle i str. 3; 3,5 og 4. Vi skal hækle både med dobbelt og enkelt tråd.
Lidt om mig
Jeg har altid gang i en hel masse kreative projekter, og tager ingen steder uden strikketøj eller hækleprojekt i tasken. Jeg har strikket, syet og hæklet siden jeg var helt lille. Jeg hækler for tiden rigtig mange figurer, bamser eller amigurumi, men jeg hækler også gerne sjaler, taske, tæpper, vanter mm. På min instagram @tinekanne kan nogle af de ting, jeg har lavet, ses.
Jeg har undervisningserfaring fra andre kreative kurser, og har tidligere været gymnasielærer på VUC i biologi. I en lang årrække underviste jeg i baby- og gravidsvømning.
Kursusdetaljer
899 kr./person
Underviser
Tine Kanne Sørensen
899 kr./person
Tilmeld kursus