Decoupage/collage

Til dette kursus behøver du ikke at 'kunne' noget. Med saks, papir og lim, vil du skabe et billede, ud fra din egen fantasi, som du kan tage med hjem. Motiver klippes ud af en sammenhæng, og sættes sammen med andre, så der skabes et helt nyt billede i en hel ny sammenhæng. Jeg guider dig til at finde dit eget udtryk, så du får skabt dit eget værk. Vi arbejder sammen: du vælger motiverne, jeg kommer rundt og giver råd, vejledning og fif. Mine kursister siger, at de glemmer tid og sted, når de er i gang. Jeg selv oplever det som en fordybelse; en mulighed at skabe et kreativt frirum, hvor din venstre hjernehalvdel kan tage sig et hvil. Noget jeg ofte mangler i vores travle, digitale verden. Giv dig selv en kreativ fridag, og koncentrér dig om én ting ad gangen.
Vær opmærksom på at begrebet 'decoupage' er et ord som dækker over flere teknikker: jeg arbejder sammen med dig om at skabe et 'fladt' billede på papir eller pap. (IKKE på bakker, æsker eller lignende, ej heller serviet-teknikken, som er andre teknikker, der kræver andre redskaber).
Ma­te­ri­aleud­gif­ter 100 kr. afregnes direkte med læreren. Se evt.: oomm.dk eller kontakt underviser på tlf.  2560 1909.

 

Kursusdetaljer

Høje Gladsaxe 71, for enden af Gyngemosevej, 2860 Søborg
Lørdag, 10:30 - 15:50
6 lektioner, 1 mødegang
Lørdag 14. september, 2024
Hold nr.: 24261051

380 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Thea Strange

380 kr./person

Tilmeld kursus