Kursus afsluttet

Decoupage/collage

Giv dig selv en kreativ fridag. Til dette kursus behøver du ikke at 'kunne' noget. Du vil skabe et billede med saks, billeder og lim, ud fra din egen fantasi. Motiver klippes ud af en sammenhæng, og sættes sammen med andre, så der skabes et helt nyt billede i en hel ny sammenhæng. Jeg guider dig til at finde dit eget udtryk, så du får skabt dit eget værk. Vi arbejder sammen: du vælger motiverne, jeg kommer rundt og giver råd, vejledning og fif. Mine kursiste siger, at de glemmer tid og sted, når de er i gang. Jeg selv oplever det som en fordybelse. Noget jeg ofte mangler i vores travle, digitale verden.
Vær opmærksom på at begrebet 'decoupage' er et ord som dækker over flere teknikker. Jeg arbejder sammen med dig om at skabe et 'fladt' billede på papir eller pap. (IKKE på bakker, æsker eller lignende, ej heller serviet-teknikken, som er andre teknikker, der kræver andre redskaber).
Ma­te­ri­aleud­gif­ter 100 kr. afregnes direkte med læreren. Se evt.: oomm.dk eller kontakt underviser på tlf.  2560 1909.

Kursusdetaljer

Høje Gladsaxe 71 -, for enden af Gyngemosevej, 2860 Søborg
Lørdag, 10:30 - 15:50
6 lektioner, 1 mødegang
Lørdag 23. september, 2023
Holdnr.: 2361041
Gentofte-Gladsaxe-Lyngby

4 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Thea Strange

Salget er lukket

Kursus afsluttet