Aftenskole sløjd - Håndværk når det er bedst

På dette kursus lærer du at få overblik over dit projekt og produkters anvendelse i større eller mindre omfang. Primært arbejdes der med træ, men metal, plast og glas er også en mulighed. Så står du overfor nogle gør-det-selv opgaver, du ikke lige kan gennemskue tilgangen til, så kan du blive klogere på det. Fif, tip og ideer fra nye materialer til anvendelse af genbrug, eller i kombination samt farvers indvirkning på materialet.
Mulighederne er mange - be­græns­nin­ger­ne sætter vi selv - mirakler skal du finde andre steder – ellers gør vi os klogere på det. Så det du ikke fik med fra din skoletid, kan du nu nå at få viden og indsigt i. Det er lige fra almene værk­tøj­skend­skab til brug af maskiner både de stationære og de mere bærbare typer til viden og behandling af materialer.
Det er helt op til dig, hvor vi skal hen – det kan være en restaurering af et eller andet til at lære at skære i glas/fliser, til arbejde med metal, bygning af en reol til drejning i træ, til reparation af cykel, til fremstilling af andre sjove kreative ting til hjemmet efter de mål, du har brug for at få til at passe – helt op til dig. Måske det bare er at få sat nyt skaft på et haveværktøj e. lign.
Bliv dus med værktøjet og få inspiration af de øvrige deltageres projekter eller produkter i den spændende udvikling af egne hånd­værk­s­tek­nik­ker - eller dem du får tillært.
Kom og vær med til at få nogle hyggelige timer i sløjd m.m. - selvgjort er velgjort

Kursusdetaljer

Byskolen - Nakskov, Nørrevold 13, 4900 Nakskov
Onsdag, 19:00 - 21:30
30 lektioner, 10 mødegange
Onsdag 18. september, 2024
Hold nr.: 5324202012

1.350 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Kurt Holm Jensen

Sløjd­læ­rer­ud­dan­net og med mere end 25 årserfaring og 20 års bijobs erfaring I lo­kal­byg­ge­mar­ked er jeg rimelig opdateret på, hvad der findes af nye materialer og maskiner samt livserfaring fra alverdens projekter herunder også byggeprojekter og mere end 10 års erfaring i møbelpolstring på aftenskole. Skulle gerne være rimeligt klædt på til de fleste opgaver ellers kloger vi os på det og finder løsninger. 

1.350 kr./person

Tilmeld kursus