Porcelænsmaling

Har du lyst til at prøve at male dit eget porcelæn, lave den helt personlige gave eller at udfolde dig kreativt på et anderledes materiale, er po­r­ce­læns­ma­ling måske noget for dig.

Po­r­ce­læns­ma­ling er andet end blot fine blom­ster­buket­ter og krus med navn på, po­r­ce­læns­ma­ling er også at anvende sand og glasfiber, lave unikke mønstre ved hjælp af det vi finder i husholdningen, at lege med flydende metaller som guld og sølv, samt sjove glasstumper.

Det er selvfølgelig også blomster, dyr nisser og alt det andet, men der lægges på holdet op til, at der arbejdes individuelt ud fra dit ønske og hvad vi sammen inspireres til undervejs i processen.

Alle kursister arbejder individuelt og indimellem har vi et emne vi sammen arbejder med, ud fra et oplæg som jeg kommer med.

Undervisningen kræver ingen forudsætninger - slet ikke at du skal kunne tegne, det gør du, når du føler dig tryg ved det, ellers bruger vi diverse genveje.

Der undervises ud fra den enkelte kursists ønsker og evner, helt nye kan sagtens deltage.

Lyder det tillokkende? Så kom glad, hyggen er i højsædet og vi venter blot på nye deltagere på holdet.

Kursusdetaljer

Nakskov Bibliotek, Søvej 8, 4900 Nakskov
Tirsdag, 15:15 - 17:45
30 lektioner, 10 mødegange
Tirsdag 17. september, 2024
Hold nr.: 5324202052

1.260 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Dorthe Rasmussen

Til dagligt arbejder jeg i hjemmeplejen på et plejecenter, jeg har malet porcelæn i 42 år ( siden jeg var 13 år ) og er uddannet porcelænsmaler hos Janet Solvang. Deltager desuden på kurser når der er mulighed for det med andre udenlandske po­r­ce­læns­ma­le­re.
Jeg har undervist siden 2007 og bl.a. deltaget i ca 10 år på Hånd­vær­ker­da­ge­ne på Frilandsmuseet, Maribo Craftdays og mere
Når jeg ikke arbejder og maler, har jeg en flok katte, en hund og en have der er stor kilde til inspiration

1.260 kr./person

Tilmeld kursus