Har du lyst til at prøve glaskunst?

Har du lyst til at prøve kræfter med glaskunst - børn som voksne?

Max 8 kursister

Så kom og vær med til glaskursus, hvor både begyndere, øvede og børn (fra 8 år) er velkomne. Alle kan lave skønne ting i glas, det kræver ingen forudsætninger, men lidt fantasi og kreativ sans er selvfølgelig altid godt. Du kan lave skønne skåle, fade, figurer eller noget helt andet – der er masser af muligheder, og det er helt op til dig.

Vi arbejder med glas plader/stykker som vi skærer og klipper ud i spændende former og farver, hvorefter det brændes til plader som herefter formes til f.eks. en skål.

Glasset brændes sammen med andre kursisters ting, og temperaturen justeres efter, hvad der passer til flest mulige ting. Ønsker du individuel brænding/temperatur, kan dette også lade sig gøre mod ekstra betaling.

Underviseren vil hele tiden være behjælpelig med råd og vejledning.

Vi afregner glas priserne per gram, og du betaler ma­te­ri­a­le­for­brug på kursusdagen. Du kan både betale med MobilePay og kontanter. Et forventet ma­te­ri­a­le­for­brug er cirka kr. 250-400 per gang.

Kursusdetaljer

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246, 2840 Holte
Onsdag, 15:00 - 18:00
14 lektioner, 4 mødegange
Onsdag 23. oktober, 2024
Hold nr.: 7124202022

1.350 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Charlotte Boelskov

Mit navn er Charlotte Boelskov og jeg har altid været fascineret af glas og dets muligheder, hvilket jeg gerne vil dele med dig. Jeg er en dedikeret og passioneret glas designer der har en alt kan lade sig gøre tilgang. Da jeg fandt ud af at der var noget der hed kold glas teknik at arbejde med glasset mens det er ”koldt” i modsætning til glaspustning, meldte jeg mig til nogle kurser – og så var der ingen vej tilbage. I dag har jeg eget værksted, hvor jeg laver glas designs i form at skåle, fade, lamper og skulpturer som jeg udstiller.   

Du kan se nogle af mine designs på instagram, facebook og kunstsamlingen.

@Glas_by_Charlotte

https://www.kunstsamlingen.dk/viewprofile/264885/Char­lot­te­Bo­elskov

1.350 kr./person

Tilmeld kursus