Podcastproduktion - weekend

Målgruppe: Dette kursus er designet for begyndere og let øvede, der ønsker at dykke ned i podcastens verden. Kurset er ideelt for personer, som har interesse i me­di­e­pro­duk­tion, storytelling, eller som ønsker at forbedre deres kommunikative færdigheder gennem lydmedier.

Kur­sus­be­skri­vel­se: Du lærer alt, hvad der er at vide om po­dcast­pro­duk­tion. Fra idéudvikling til publicering vil dette kursus guide dig gennem alle trin i skabelsen af din egen podcast. Kurset kombinerer teoretiske oplæg med praktiske øvelser for at sikre, at du får hands-on erfaring med optagelse, redigering og distribuering af podcasts.

Kursusindhold:

Dag 1: Planlægning og Optagelse

Introduktion til Podcasting: Historie, betydning og de forskellige po­dcast­for­ma­ter. Idéudvikling og Ma­nuskriptskriv­ning:
Lær at brainstorme idéer, strukturere dit indhold og skrive et engagerende manuskript. Teknisk Setup: En gennemgang af nødvendigt udstyr og software.
Lær hvordan du opsætter og anvender mikrofoner og op­ta­gel­ses­ud­styr. Optagelse: Praktiske øvelser i op­ta­gel­ses­tek­nik­ker og lydhåndtering.

Dag 2: Redigering og Publicering

Redigering af Lyd: Grundlæggende om ly­dre­di­ge­rings­softwa­re. Praktisk træning i at klippe, fade, og mixe lydspor.Branding og Marketing: Strategier for at brande din podcast og nå ud til lyttere.Publicering og Distribution: Lær hvordan du uploader din podcast til populære platforme som iTunes, Spotify, og andre. Fe­ed­ba­ck­ses­sion: Aflytning af deltageres projekter med grup­pe­dis­kus­sion og konstruktiv feedback.
Undervisere: Kurset vil blive ledet af to erfarne undervisere fra Made4Media, erfarne po­dcast­pro­du­cen­ter, som deler ud af deres personlige erfaringer og professionelle tips.

Praktisk info
Medbring din bærbare computer og smartphone. Medbring egen frokost og drikkevarer.

Kursusdetaljer

Telefonfabrikken, Telefonvej 8, 2860 Søborg
Lørdag, 09:00 - 15:45
Søndag, 09:00 - 15:45
15 lektioner, 2 mødegange
Lørdag 14. september, 2024
Hold nr.: 24269011

1.375 kr./person

16 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Mikkel Kjerri

1.375 kr./person

Tilmeld kursus