Makrofotografering

Ma­kro­fo­to­gra­fe­ring er i enkle vendinger kunsten at få små ting til at se store ud.  Nøg­le­e­le­men­ter­ne, der definerer denne genre, er "forstørrelse" og "minimum fokusafstand."
Forstørrelse refererer til størrelsen af motivet på kameraets sensor sammenlignet med dets faktiske størrelse. Ved ægte ma­kro­fo­to­gra­fe­ring er for­stør­rel­ses­for­hol­det 1:1 eller højere, hvilket betyder, at motivet fremstår i naturlig størrelse eller større på sensoren.
I undervisningen får du information og rigelig med muligheder til at lave de fedeste billeder.

Vi bruger kamera + blitz og stativ, som du selv medbringer.

Kursusdetaljer

AOF Esbjerg, Hededammen 5, 6705 Esbjerg Ø
Tirsdag, 09:30 - 12:30
12,8 lektioner, 4 mødegange
Tirsdag 26. november, 2024
Hold nr.: 1124202002

640 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Svein Johannessen

Jeg har arbejdet som radiovært i Norge i 30 år, hvor både mikrofon og kamera var en del af mit arbejde. Jeg har fotograferet i over 40 år og samarbejdet med musikere, fotomodeller, virksomheder, private, festivaler og utallige koncerter. I dag bruger mange kameraet på deres mobiltelefon, men mange vil gerne udvide deres horisonter med et dedikeret kamera, som spejlrefleks eller spejlløst kamera. Jeg deler gerne mine erfaringer med alle, der ønsker at udforske fotografi. Det er en stor glæde for mig at undervise i fotografering hos AOF og inspirere andre til fotografiens verden.

Samme kursus på andre tidspunkter

640 kr./person

Tilmeld kursus