Kreativ fotografi

På dette  kursus får du som deltager mulighed for at tage kreativ kontrol over dit kamera! Kurset er designet til at lære dig at mestre de grundlæggende indstillinger som ISO, blænde og lukkertid, så du kan tage fantastiske billeder i enhver situation. Kurset er bygget op omkring en praktisk tilgang – learning by doing – hvor vi starter med at lære kameraet at kende gennem reelle fotoopgaver.

Der vil være mulighed for at udforske forskellige fo­to­di­sci­pli­ner, herunder po­rtræt­fo­to­gra­fi, stu­di­e­fo­to­gra­fe­ring, naturfotografi, street photography og meget mere.
Der vil blive gået i dybden med at analysere de billeder, der tages, og der vil blive diskuteret komposition, farver, sort/hvid og let ef­ter­be­hand­ling af billederne.
Dette vil give en bred forståelse for, hvordan du kan forbedre dine fotos og udtrykke din kreativitet.

For at deltage i kurset er det et krav, at du har et digitalt kamera, der kan indstilles manuelt. Dette vil sikre, at du får mest muligt ud af undervisningen og kan anvende de teknikker, du lærer, direkte på eget udstyr.

Kom og bliv inspireret, udfordret og dygtigere til at tage billeder med dette kursus!Kursusdetaljer

AOF Sønderborg, Damgade 104, 6400 Sønderborg
Søndag, 10:00 - 13:00
30,6 lektioner, 9 mødegange
Søndag 15. september, 2024
Hold nr.: 8424202100

1.445 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Claus Visby

Underviseren er Claus Visby, 51 år, grafisk uddannet og autodidakt fotograf. Han har mange års erfaring som designer og grafiker i tekstil­bran­chen og 8 år som professionel fotograf og retoucher. Claus har en god indsigt i kreative, visuelle medier. Han har bl.a. arbejdet som fast fotograf hos Ecco Sko i 6 år og driver desuden VisbyVisuals. Claus ser frem til at dele sin passion og erfaring på kurset i kreativ fotografi.

1.445 kr./person

Tilmeld kursus