Hobbyfotografi - Intensivt fotokursus

 

Kurset henvender sig til begyndere og let øvede der har investeret i et digitalkamera med manuelle indstil­lings­mu­lig­he­der.

Måske synes du ikke du får nok ud af dit kamera, måske vil du gerne kunne tage bedre feriebilleder eller vil gerne have ideer og inspiration til at udvikle dit billedsprog.

I løbet af kursets 5 mødegange kommer vi ind på:

1. Grundlæggende kamerateknik med, tid, blænde og ISO, dybdeskarphed og lysmåling, far­ve­tem­pe­ra­tur, og automatiske kontra manuelle indstillinger, Raw kontra JPG.

2. Komposition med farver, former, linjer, det gyldne snit, tredjedele, tre­kantskom­po­si­tion, perspektiv, styrtende linjer, skygger, kontrast, modlys, mønstre og spejlinger.

3. Portrætter i naturlige omgivelser.

4. Streetfoto, at fotografere i gader og parker og indfange perfekte øjeblik, hvor mennesker og baggrunde går op i en højere enhed.

5. At udtrykke sig og fortælle historier med billeder.

Med udgangspunkt i kursuslokalet i Sølvgade, veksler vi mellem inspirerende oplæg om teori illustreret med bil­le­d­ek­semp­ler, og går så ud og afprøver teorien i de nærliggende gader og parker.

Hjemme igen udvælger, redigerer og beskærer vi billederne og præsenterer dem for hinanden. Her bliver der mulighed for feedback og diskussion der øger bevidstheden om fotografiets fantastiske ud­tryks­mu­lig­he­der.

Medbring et digitalkamera med manuelle indstil­lings­mu­lig­he­der.

Underviseren:
Torben Klint startede sin karriere som billedmager i rockgruppen Malurt og skabte med et lysbilledshow en på den tid banebrydende scenografi. Fortsatte i lys­bil­led­bran­chen og fotograferede til store mul­ti­me­di­es­hows for bl.a. Carlsberg og Novo Nordisk.

Startede eget firma i slutningen af 80erne og leverede analoge billeder til bl.a. årsberetninger og i 1999 blev han en af de første di­gi­tal­fo­to­gra­fer i DK, med presse og po­rtræt­fo­to­gra­fe­ring som primære arbejdsområder. http://www.klintfoto.dk

Frederiksberg og Københavns kommune giver forhøjet tilskud til særlige grupper. Hvis du vælger prisen for særlige grupper, så erklærer du på tro og love, at du er enten studerende på SU, lærling med ud­dan­nel­ses­af­ta­le, på efterløn, folke- eller førtidspension, eller modtager ar­bejds­løs­heds­dag­pen­ge, kontanthjælp, revaliderings-, integrations- eller kontantydelse. AOF kan kræve dokumentation herfor ved tilmelding eller senere.

 

Kursusdetaljer

Nyboder Skole, Øster Voldgade 15, 1350 København K
Tirsdag, 17:00 - 19:30
15 lektioner, 5 mødegange
Tirsdag 27. august, 2024
Hold nr.: 4824205903

825 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Torben Klint

825 kr./person

Tilmeld kursus