Sy hvad du vil – sy kursus for begyndere og øvede

Vil du gerne sy dit eget tøj, men mangler lige nogle skills? Kom og realiser dit eget sy projekt (eller flere)! Om du er nybegynder eller har syet i mange år – her er muligheden for at sætte gang i synålen og slippe kreativiteten løs.

Du kan sy lige hvad du har lyst til og der er rig mulighed for professionel hjælp og vejledning på alle niveauer.

Vi arbejder ud fra færdige snitmønstre, og hver gang vil der være god tid til at klippe, stryge og sy. Herudover vil der hver anden eller tredje gang være decideret undervisning i et emne; det kan være isyning af lynlås, forskellige former for forarbejdning af halsudskæring, lommer el.lign. Deltagerne er velkomne til at komme med input og ønsker til un­der­vis­nings­em­ner. Det er selvfølgelig frivilligt, om man vil deltage i undervisningen; man kan vælge at arbejde videre med sit eget projekt, hvis man hellere vil det.

Du skal medbringe din egen symaskine, stof og sytråd samt saks, målebånd, knappenåle, strygeindlæg, lynlås m.v.

Desuden er du meget velkommen til at have dit eget snitmønster med. Ellers vil der være nogle enkle grundmønstre, du kan arbejde ud fra.

Kursusdetaljer

Mandag, 17:00 - 21:00
22 lektioner, 5 mødegange
Mandag 26. februar, 2024
Holdnr.: 414950
Nordsjælland

990 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Mathilde Korsvig

<p>Jeg er uddannet skrædder og tekstilkonstruktør og har haft egenvirksomhed i 9 år, hvor jeg specialiserede mig i at re-designe gamlebrudekjoler i stedet for at producere nye. Derudover har jeg taget enkandidat i kommunikation og miljøplanlægning, som har givet mig etindgående kendskab til tekstil- og modebranchens (over-)produktion.</p> <p>Jeg har undervist både på tekstilkonstruktøruddannelsen og i bæredygtighedog opstartet en skoletjeneste for at udbrede viden om affaldssorteringsamt bæredygtige løsninger og -muligheder.</p> <p>Jeg gjort det til min mission at vise andre at ved at bruge og genbruge deting vi allerede har i stedet for at de kasseres, kan vi gøre vi en storforskel. I dag arbejder jeg som Forretningsudvikler på genbrugsstationer,for at sikre at flere kasserede materialer bliver genbrugt.</p>

990 kr./person

Tilmeld kursus