Er det virkeligt muligt ?

Er det virkeligt muligt?
Hvordan får man fornemmelsen af efterår/vinter i skoven udtrykt i ler? Kan man dufte kaffen i den kop som man lige har tegnet eller malet? Kom og vær med til at bruge sanserne, være legende, søgende og indfølende igennem arbejdet, hvor vi veksler mellem 2D og 3D.
Vores hovedtemaer bliver efteråret, som runder sommeren af i en fest af farver, samt vinterens råhed og nøgenhed, der med både klar frost og mørke dage slutter  årets cyklus og forbereder os til det næste.
Vi arbejder med modsætninger, mørk/lys, let/tung, blød/skarp, sort-hvid/farve, 3D/2D og omvendt.
Du inviteres til at udforske processerne og lade dig inspirere af de spor som opstår og fører videre til det næste. Lad dig sanse igennem og blive inspireret af Susanne Just Jensen og Sidsel Maria Fribert. 

Kursusdetaljer

Stokkemarke Kulturhus, Studiestræde 5, 4952 Stokkemarke
Søndag, 10:00 - 15:00
12 lektioner, 1 mødegang
Søndag 3. november, 2024
Hold nr.: 5324202029

480 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Sidsel Maria Fribert

Jeg hedder Sidsel Maria Fribert, jeg er 40 år gammel og er uddannet kunstterapeut ved Herlev kunstterapi.  Jeg brænder for at arbejde med kunsten og mennesker, kunsten kan noget helt særligt som åbner lag i os, vi ikke er bevidste om. For mig er det processen, som er i fokus og det som opstår i processen. Hvordan arbejder den enkelte, hvordan kan de hjælpes på en ny vej, kommer til en ny erkendelse, slippe noget gammel. Jeg er uddannet helsepædagog og har mange års erfaring i arbejdet. Igennem årene har jeg arbejdet og undervist pædagoger og lærere i fordybelse igennem kunsten, med maling, ler samt tegning. Jeg har siden jeg var ung interesseret mig for det kunstneriske, jeg har beskæftiget mig med billede kunst, glas pustning og kold glas, vævning, fotografi, filtning, pileflet samt håndarbejde. Jeg har arbejdet i Wales og Skotland. Desuden har jeg filtet i 15 år, jeg laver filt engle/feer, væsener, har haft kurser i filt i relation til årstiderne.

Samme kursus på andre tidspunkter

480 kr./person

Tilmeld kursus