Maleri – med akryl, oliepastel, og kul

Kom og vær kreativ og arbejd med forskellige materialer som akryl, gouache, olie­pa­stelkridt og kul. Derudover vil vi arbejde med collage.

Kursus henvender sig til alle, der har lyst til at komme i gang med at være kreative og male. Der kræves ingen forudgående viden.
På dette kursus laver vi enkle øvelser, som appellerer til din indre kunstner. Vi vil arbejde med nogle klassiske øvelser og kreative eksperimenter, og på dette kursus vil vi have en legende tilgang til kreativitet og maleri. Vi vil hovedsageligt arbejde med farve og form, og gennem eksperimenter og øvelser vil alle få individuel vejledning.

Til den første lektion anbefaler jeg, at du medbringer akrylfarver, en akvarelblok, pensler, en vandkop og noget, du kan bruge som palet. Jeg anbefaler at købe akrylmaling i studiekvalitet så som Galleria, Lukas, Amsterdam og andre.

Du får brug for en rød (f.eks. magenta, kraplak), en blå (f.eks. kobolt, cyan), en gul (f.eks. citron, lys cadmium), en sort og en hvid.

Vi gennemgår andre materialer, der er nødvendige til kurset, når vi mødes.


For spørgsmål kontakt underviser Anna Romgard på mail: annaromgard@hotmail.com

Kursusdetaljer

Hedegårdskolen, Magleparken 8, 2750 Ballerup
Mandag, 16:30 - 19:30
21 lektioner, 6 mødegange
Mandag 7. oktober, 2024
Hold nr.: 0424202202

1.200 kr./person

15 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Anna Romgard

Jeg vil gerne opmuntre mine elever til at eksperimentere med forskellige materialer, farver og former og til at at begive sig ud i en kunstnerisk proces. Gennem den kunstneriske proces er der mulighed for at udfolde sig og lære viden og færdigheder.  Jeg har gået på forskellige kunstud­dan­nel­ser i Sverige (som også er hvor jeg stammer fra) bl.a. grund og overbygning på Ger­les­borgs­sko­lan i Stockholm og i Bohuslän. Jeg har også studeret sam­funds­vi­den­ska­be­li­ge fag på Lunds Universitet, bl.a. pædagogik. Jeg har deltaget i kunst­ud­stil­lin­ger i Sverige og Danmark. Nu har jeg et atelier på filmstationen i Værløse, hvor jeg hovedsageligt arbejder med maleri, tegning og skulptur. Jeg eks­pe­ri­men­te­rer med og blander ofte forskellige materialer og teknikker. Jeg interesserer mig for kunst på forskellige måder, og jeg tager nu også et kursus i kunst- og bil­led­vi­den­skab på Lin­néu­ni­ver­si­te­tet.

1.200 kr./person

Tilmeld kursus