Akrylmaleri med kunsthistoriens ismer

Mal akrylmaleri med inspiration fra kunst­hi­sto­ri­ens ismer og store kunstnere, f. eks : lær at male som Van Gogh, lyset i im­pres­sio­nis­men, surrealismens drømmeunivers, kubismes bevægelser i tid og rum, abstrakt naturalisme, postmodernisme, hvor alt er tilladt.


Jeg er selv en passioneret kunstner, som mestrer en lang række teknikker og udtryksformer. Jeg har mange års un­der­vis­ning­ser­fa­ring, blandt andet som af­tensko­le­læ­rer.

Materialer og redskaber:
Som udgangspunkt medbringer kursister sine egne materialer, men hvis du er i tvivl om køb af materialer, vil du få nærmere vejledning den første mødegang.

Se hvad jeg laver på
hjemmeside: www.anitacleyton.dk
Facebook: kunst af Anita Falbe Cleyton


Kursusdetaljer

Vadehavsskolen - Ansgarskolen, Simon Hansens Vej 2, 6760 Ribe
Onsdag, 18:00 - 20:45
24 lektioner, 8 mødegange
Onsdag 18. september, 2024
Hold nr.: 1124202202

1.145 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Anita Falbe Cleyton

Henrik Sommerlund, lektor på Haderslev Katedralskole, er en af ini­ti­a­tiv­ta­ger­ne til at omdanne Kold­krigs­bun­ke­ren under skolen til et museum. Udover at undervise i historie og samfundsfag har Henrik holdt foredrag, boet i Egypten, og arbejdet som rejseleder. Hans fag kobles perfekt sammen i formidlingen af Den kolde Krigs historie med udgangspunkt i lokalområdet. Med den voksende interesse for Kold­krigs­bun­ke­ren, vil vi også tale om Be­red­skabs­sty­rel­sens seneste anbefalinger om at kunne klare sig i 3 døgn.

1.145 kr./person

Tilmeld kursus