Motiv og komposition

Tager du ofte de samme motiver, er billedet ikke helt vandret og er dit motiv altid i midten? På dette kursus taler vi om, hvordan vi indstiller vores kamera til forskellige motiver, og hvordan vi får de bedste billeder. Vi kommer også ind på det gyldne snit, symmetri og brug af linjer for at få den rette bil­led­kom­po­si­tion, så billedet bliver spændende og interessant at kigge på. Når teorien er på plads prøver vi vores færdigheder i praksis.
Praktiske fotoøvelser, opgaver samt fremvisning af deltagernes billeder indgår undervejs. Medbring kamera. Husk opladet batteri!
Både digitalt kamera og kameraet i din mobiltelefon kan bruges på dette kursus.
Billederne tages fortrinsvis udendørs så husk tøj der passer til årstiden.
Forudsætninger: Ingen

Kursusdetaljer

AOF Rødovre, Højnæsvej 63, 1. sal, 2610 Rødovre
Søndag, 09:30 - 15:45
7 lektioner, 1 mødegang
Søndag 20. oktober, 2024
Hold nr.: 7224205367

405 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Hans-Henrik Jensen

Hans-Henrik har i flere år undervist på dag- og aftenskoler i IT og foto. Han er uddannet og arbejder som IT-supporter og er freelance fotograf.
Han tager udgangspunkt i de udfordringer, som kursisterne møder i hverdagen og lægger i undervisningen vægt på, at deltagerne føler sig godt tilpas og går glade hjem med ny lærdom og viden.
Han har undervist siden 2004 og har gennemført Almen Vok­sen­pæ­da­go­gisk Grun­dud­dan­nel­se, AVG, på Voksen Pædagogisk Center.
Hans-Henrik tager fortrinsvis model- og po­rtræt­bil­le­der og tog i 2020 en Master i po­rtræt­fo­to­gra­fi. Et udvalg af disse billeder fra hans selvvalgte opgave har siden april 2022 været udstillet på aftenskoler, kirker, biblioteker og kulturcentre.
Han har fotograferet digitalt siden 2013 og underviser i flere fotografiske emner. Han deltager løbende i kurser, foredrag og workshops og besøger fotomesser i ind- og udland.
Du finder Hans-Henrik på både Facebook og Instagram @photos.by.hh - her kan du se et udpluk af hans fotografiske arbejde.

405 kr./person

Tilmeld kursus