Kend dit kamera

Hvis du tager de fleste af dine billeder på grøn AUTO, så er dette kurset for dig. Her lærer du at bruge de halvau­to­ma­ti­ske programmer, får kendskab til de væsentligste knapper og hvordan du gør brug af de forskellige indstillinger, så du bliver endnu bedre til at forstå dit kamera. Du bliver også fortrolig med eks­po­ne­rings­tre­kan­ten, så du ved at indstille ISO, blænde og lukkertid kan tage billeder på manuel indstilling. Emner som hvidbalance, fokusering og lysmåling gennemgås også.
Praktiske fotoøvelser, opgaver og fremvisning af deltagernes billeder indgår undervejs. Medbring kamera og manual. Husk opladet batteri!
Dit kamera skal kunne tage billeder på både manuel (M) og halvau­to­ma­ti­ske indstillinger.
Billederne tages fortrinsvis udendørs, så husk tøj der passer til årstiden.
Forudsætninger: Ingen

Kursusdetaljer

AOF Rødovre, Højnæsvej 63, 1. sal, 2610 Rødovre
Lørdag, 09:30 - 15:45
Søndag, 09:30 - 15:45
14 lektioner, 2 mødegange
Lørdag 16. november, 2024
Hold nr.: 7224205368

810 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Hans-Henrik Jensen

Hans-Henrik har i flere år undervist på dag- og aftenskoler i IT og foto. Han er uddannet og arbejder som IT-supporter og er freelance fotograf.
Han tager udgangspunkt i de udfordringer, som kursisterne møder i hverdagen og lægger i undervisningen vægt på, at deltagerne føler sig godt tilpas og går glade hjem med ny lærdom og viden.
Han har undervist siden 2004 og har gennemført Almen Vok­sen­pæ­da­go­gisk Grun­dud­dan­nel­se, AVG, på Voksen Pædagogisk Center.
Hans-Henrik tager fortrinsvis model- og po­rtræt­bil­le­der og tog i 2020 en Master i po­rtræt­fo­to­gra­fi. Et udvalg af disse billeder fra hans selvvalgte opgave har siden april 2022 været udstillet på aftenskoler, kirker, biblioteker og kulturcentre.
Han har fotograferet digitalt siden 2013 og underviser i flere fotografiske emner. Han deltager løbende i kurser, foredrag og workshops og besøger fotomesser i ind- og udland.
Du finder Hans-Henrik på både Facebook og Instagram @photos.by.hh - her kan du se et udpluk af hans fotografiske arbejde.

810 kr./person

Tilmeld kursus