Venteliste

Yin Yoga - Rødekro

Yin Yoga er en mindful, indadvendt og meditativ praksis med fokus på at strække bindevæv, led og sener og løsne op for spændinger, såvel fysisk som mentalt. Med Yin Yoga kan du bl.a. reducere dine smerter, forbedre din søvn og din fordøjelse samt sænke dit blodtryk. I Yin Yoga har vi mulighed for at sænke tempoet, være stille, nærværende og reflekterende, og du vil opleve ro i nervesystemet og mere overskud og overblik i hverdagen.

Yin Yoga stillingerne foregår primært siddende og liggende på yogamåtten, og vi holder typisk stillingerne i 3-5 minutter ad gangen.
Vi arbejder med ån­de­dræt­s­tek­nik­ker, meridianbaner (energibaner) og afspænding/meditation.

Det er yoga på et lille hold med max 10 personer samt en nærværende og motiverende yogalærer, der tager individuelle hensyn og guider dig.
Du skal medbringe et tæppe eller et lagen. Alt øvrigt yogaudstyr er til rådighed.

Jeg glæder mig til at møde dig på yogamåtten – Kærligst Lena Kammeyer

Læs mere om mig/mine hold på www.yogaihjertet.dk og følg mig på FB/IG ”Yoga i Hjertet”

 

 

Kursusdetaljer

Yoga i Hjertet, Hærvejen 8, 6230 Rødekro
Onsdag, 16:30 - 18:00
36 lektioner, 18 mødegange
Onsdag 14. august, 2024
Hold nr.: 9624204249

1.950 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Lena Kammeyer

Mit navn er Lena Kammeyer, jeg er uddannet yogalærer og certificeret BabyTummel instruktør, og min vision er; et liv i balance.

 

Jeg har mit eget yogastudie, Yoga i Hjertet, på Hærvejen 8, 6230 Rødekro

 

Jeg tilbyder: Yin Yoga / Restorativ Yin Yoga / Senior Yoga / Gravid Yoga / BabyTummel

 

Mange mennesker lever i dag et alt for hektisk liv, med følelsen af at skulle præstere mere og hurtigere hele tiden, og dette kan blive både fysisk og mentalt drænende. Jeg har selv haft stress inde på livet, og for mig var yoga uden tvivl det, der bragte mig i balance igen.

 

Jeg ønsker at give dig muligheden for at udforske yogaens verden og opdage alt det positive, som yoga kan tilføre dig og dit liv. Yoga er tid til fordybelse, omsorg og nærvær med dig selv.

 

Med yoga får du kontakt med din krop og dit sind. Du vil opleve at føle dig stærkere og mere smidig, og at du får løsnet op for spændinger og lindret dine smerter, såvel fysisk som mentalt og fø­lel­ses­mæs­sigt. Din søvn, din fordøjelse og din blodcir­ku­la­tion bliver forbedret og gennem kontakten til dit åndedræt, vil du opleve mere ro i nervesystemet samt mere overskud og overblik i hverdagen.

 

For mig er det vigtigt, at ALLE kan være med! Jeg gør meget ud af at tilrettelægge min undervisning ud fra dette, jeg guider dig og tilpasser stillingerne, så også du kan være med. Derfor er det hos mig også yoga på små hold med max 10 personer.

 

Jeg glæder mig til at møde dig på yogamåtten!

Samme kursus på andre tidspunkter

1.950 kr./person

Tilmeld venteliste