Engelsk intensivtræning, øvede B1

Dette er et kursus for dig, som har et rimeligt kendskab til engelsk men som måske har behov for at genopfriske og vedligeholde de engelske gloser! Vi vil på kurset lægge stor vægt på ta­le­fær­dig­he­den og vil koncentrere os om at udvide ordforråd og træne samtale, således at du vil føle dig mere sikker, når du skal udtrykke dig på engelsk.  Samtale vil blive trænet med udgangspunkt i forskellige tekster, som vi læser, samt i forbindelse med small talk om forskellige aktuelle emner, egne oplevelser m.m. Der vil også være mulighed for at genopfriske den engelske basisgrammatik og lave øvelser dertil.

Da der højst vil være 6 deltagere på holdet, vil du få rig lejlighed til at præge undervisningen og få tilgodeset lige præcis dine ønsker og behov. Der vil være lidt hjemmearbejde til hver gang, og der må påregnes ma­te­ri­aleud­gif­ter.

Kursusdetaljer

AOF Centrum, Rugårdsvej 15B, 5000 Odense C
Onsdag, 17:10 - 19:00
20 lektioner, 10 mødegange
Onsdag 25. september, 2024
Hold nr.: 6424206612

1.450 kr./person

6 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Tina Holmegaard Jensen

Cand. mag. i engelsk og tysk fra Syddansk Universitet, Odense. Erfaring med vok­se­nun­der­vis­ning siden 2001. Undervisning på aftenskoler samt planlægning og gennemførelse af sprogkurser på virksomheder. Oversættelses- og kor­rek­tur­ar­bej­de.

Telefon: 51727607
E-mail: tina-h-jensen@mail.dk

1.450 kr./person

Tilmeld kursus