Engelsk B2

Selvstændig sprogbruger
Dette kursus er en fortsættelse af B1 og henvender sig til dig, der ønsker at opnå større sikkerhed med det engelske sprog og udvide kendskabet til engelske forhold inden for kultur, politik, samfund og historie.

Du kan på dette niveau forstå længere, sammenhængende tale og ordudveksling på engelsk standardsprog talt i et almindeligt tempo, forudsat at emnet er kendt. Du kan desuden læse og forstå moderne noveller og let­til­gæn­ge­li­ge romaner og artikler om aktuelle emner. Du kan frit og utvungent deltage i diskussioner på engelsk om almindelige emner og udtrykke din mening på et almindeligt standardsprog.

Undervisningen

Kurset lægger vægt på de kommunikative færdigheder, som forbedres gennem f.eks. dialoger, spil og diskussioner på engelsk. På dette kursus inddrages artikler, litterære tekster og multimedia som understøttende materiale. Den engelske grammatik inddrages efter behov.

Målet for dette kursus er at sætte dig i stand til at kommunikere afslappet på engelsk i dag­lig­dags­si­tu­a­tio­ner og deltage utvungent i diskussioner på engelsk om almindelige kendte emner på et almindeligt standardsprog.

Der oplyses om un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­le ved 1. mødegang.

 

Kursusdetaljer

AOF Centrum, Rugårdsvej 15B, 5000 Odense C
Onsdag, 13:00 - 14:50
30 lektioner, 15 mødegange
Onsdag 4. september, 2024
Hold nr.: 6424206608

1.500 kr./person

9 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Joyce Kloster

1.500 kr./person

Tilmeld kursus