Portugisisk sprogkursus

Skal du rejse til Portugal eller et andet portugisisk-talende land? Og vil du gerne lære portugisisk? AOF har portugisiske sprogkurser, der kan lære dig at snakke og forstå det portugisiske sprog. Lær om portugisisk kultur, få et større indblik i Portugal som land og lær at bruge sproget.

Det skal du vide om vores portugisiske sprogkursus

Portugisisk er et af de romanske sprog og er et af de mest talte og udbredte sprog i verden. Det skyldes i høj grad det meget store antal af portugisiske talere i Brasilien. Der er over 200 millioner mennesker, der har portugisisk som modersmål.

Portugisisk tales på forskellige måder afhængigt af, hvor du befinder dig. De to primære sprogvarianter er europæisk portugisisk og brasiliansk portugisisk. De minder meget om hinanden, og de to slags talere kan sagtens forstå hinanden. Den største forskel på den europæiske og brasilianske variant ligger i selve udtalen.

Vil du gerne lære portugisisk, så find et sprogkursus her.

 

Lær at tale og forstå portugisisk

På et portugisisk sprogkursus hos AOF lærer du at bruge det portugisiske sprog i forskellige sammenhænge og situationer. Du bliver både undervist i grammatik, men du får også undervisning i at kommunikere på portugisisk. De forskellige fokusområder og øvelser har også til hensigt at øge dit ordforråd.

I den første lektion vil du som nybegynder ikke være i stand til at forstå eller sige så mange ord, men det vil du med sikkerhed ved kursets afslutning.

Du kan starte din sprogrejse på portugisisk lige her.

Portugisisk til alle niveauer

Vores portugisiske kurser tager udgangspunkt i niveau, og der er både kurser for begyndere og øvede. Det betyder, at du ikke skal være bange for, om du kan følge med eller er god nok til undervisningen. Hvis du er i tvivl om, hvilket niveau du skal tilmelde dig, så kan du kontakte en underviser, der vil guide dig til det niveau, der passer til dig.

Vi har portugisiske sprogkurser til alle niveauer. Lyder det som noget for dig?

Du kan finde et portugisisk sprogkursus her.

I et kursus for nybegyndere lærer du fx at:

  • Forstå og udtrykke dig på helt grundlæggende niveau, hvor du fx kan fortælle lidt om dig selv, din familie og dit arbejde
  • Klare dig i dag­lig­dags­si­tu­a­tio­ner som indkøb, re­stau­rant­be­søg mv.
  • Stille og besvare almindelige spørgsmål i dag­lig­dags­si­tu­a­tio­ner
  • Læse og skrive enkle sætninger om dag­lig­dagsem­ner
Leder du efter andre sprogkurser?

Leder du efter andre sprogkurser?

Hos AOF kan du lære adskillige sprog. Vi har undervisning i alt fra engelsk til farsi og arabisk. Du vil ikke bare blive introduceret til selve sproget i undervisningen, du vil også i høj grad lære om kultur og samfund. Lyder det som noget for dig? Du kan se mere lige her.

Se alle vores sprogkurser

Lær et nyt sprog - tag på sprogkursus hos AOF

Fandt du det, du ledte efter? Hos AOF har vi sprogkurser i mere end 15 forskellige sprog. Så hvis du skal ud og rejse, hvor du gerne vil kunne kommunikere med de lokale mennesker, så kunne et sprogkursus være en fordel. Eller hvis du i forbindelse med dit arbejde skal kunne et nyt sprog, så er et sprogkursus en god start. Du kan for eksempel lære:

Vi har både sprog fra Europa, men også sprogkurser, der rækker ud over Europas grænser.

Lyder det som noget for dig? Du kan tjekke alle vores sprogkurser ud her.

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Find din lokale afdeling hér.