Lær græsk hos AOF

Skal du rejse til Grækenland? Og vil du gerne lære græsk? Hos AOF har vi sprogkurser i græsk til alle niveauer, så du kan tage til smukke Grækenland og kommunikere med de lokale.

Lær græsk på vores sprogskole

Vil du gerne lære det græske sprog og blive klogere på grækerne og den græske kultur? Hos AOF kan du tilmelde dig græske sprogkurser, som lærer dig at forstå og kommunikere på græsk.

Undervisningen foregår på nygræsk, som er det græske sprog efter oldtiden. Oldgræsk stammer tilbage fra antikken og bliver i dag brugt til at forstå gamle tekster, tidsskrifter og så videre. Oldgræsk og nygræsk er meget forskellige, så du kan ikke nødvendigvis forstå den ene, fordi du har lært den anden.

Drømmer du dig væk fra Danmark og ønsker du at lære græsk? Så kan du se vores græske kurser her.

Græsk for begyndere og øvede 

Vores græske kurser er for mange forskellige niveauer, så der er både kurser til begyndere og øvede. Det betyder, at du ikke behøver at have erfaring forud for et kursus i græsk. Hvis du er i tvivl om hvilket niveau, du skal tilmelde dig, så kan du kontakte en underviser, der vil guide dig til det niveau, der passer til dig.

På et græsk sprogkursus lærer du først og fremmest at tale græsk og bruge sproget. Du får fx undervisning i grammatik, ordforråd, lytteøvelser, taleøvelser og selvfølgelig læren om det græske alfabet.

Kurserne i græsk er for alle niveauer, og er det noget for dig, så se mere her.

På et kursus for nybegyndere lærer du fx at:

  • Forstå og udtrykke dig på helt grundlæggende niveau, hvor du fx kan fortælle lidt om dig selv, din familie og dit arbejde
  • Klare dig i dag­lig­dags­si­tu­a­tio­ner som indkøb, re­stau­rant­be­søg mv.
  • Stille og besvare almindelige spørgsmål i dag­lig­dags­si­tu­a­tio­ner
  • Læse og skrive enkle sætninger om dag­lig­dagsem­ner

Lær græsk og andre sprog med AOF

Du kan lære græsk hos AOF, men vi har også adskillige andre sprogkurser. Du har mulighed for at lære mange forskellige sprog på vores kurser, hvor du samtidig vil blive klogere på kultur og samfund. Hos os kan du fx lære:

Og mange flere. Er du interesseret i et sprogkursus, så kan du se hele vores udvalg her.

 

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Find din lokale afdeling hér.