Sociale medier (SoMe) 3.

Sociale medier (SoMe) er blevet vores fælles kom­mu­ni­ka­tions­plat­form. Det erstatter i høj grad den lokale ugeavis, talerne på torvet og alle de andre steder, hvor vi deler holdninger, begivenheder, oplevelser og aktuelle stemninger.
Det er enormt fristende at benytte, hvis man har budskaber, der skal ud til så mange som muligt. Og det virker jo nemt. Men det er det ikke. Brugerne har på få år ændret adfærd. Er blevet selektive og resistente. At dit budskab er synligt, er ikke det samme som, at det bliver set og opfattet.
På 3 kursusgange skal vi bevæge os ind i SoMe universet og klæde dig bedre på til at forstå, hvordan dette værktøj virker, hvordan du bedst kan bruge det til politisk arbejde og andet.
Vi vil anvende nogle enkle modeller, lære at sætte mål, se på grundlæggende funktioner og hvordan din kommunikation skal tilpasses.

– samlet plan
•Sæt mål
•Sæt tid af – intet sker af sig selv
•Lav en samlet plan
•Øvelse
•Hvis det går galt, hvad gør du så?

Kursusdetaljer

Voruphuset, Lønstrupvej 10, 8940 Randers SV
Lørdag, 08:30 - 12:30
4 lektioner, 1 mødegang
Lørdag 21. september, 2024
Hold nr.: 6624205002

285 kr./person

14 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Allan Midtgaard

Allan Midtgaard har mange års erfaring med kommunikation og markedsføring. Han har arbejdet som presseofficer i Forsvaret, kom­mu­ni­ka­tions­chef i flybranchen i både ind- og udland, og grundlagde kom­mu­ni­ka­tions­bu­reau­et Makers i Randers.

Allerede tidligt i den digitale udvikling, var Allan Midtgaard med til at udvikle kom­mu­ni­ka­tions­løs­nin­ger til virksomheder og udbrede open source løsninger. De senere år har hans fokus været på undervisning og rådgivning indenfor sociale medier og digital markedsføring  – med afsæt i brugernes adfærd og måden vi anvender digitale platforme på. Han står bl.a. bag Digitale fleksjob i hele Danmark på Facebook, der er blevet den største gruppe indenfor formidling af fleksjob i Danmark.

285 kr./person

Tilmeld kursus