Kursus afsluttet

PC Klippekort - når computeren driller...

PC Klippekort - når computeren driller...

Få lært netop det du har brug for. Du kan tage din egen pc med, eller låne en af vores. Vi beskæftiger os med næste alt, lige fra sikkerhed, opgraderinger, opdateringer, praktisk brug af pc’en og medierne på internettet. Lige fra brug af Nem Id, bank, købe varer via nettet, og alt det der nu hører med. Opsætning af e-mails mm. Vi kan lære dig at overføre foto fra din telefon til pc’en og redigering. Vi vejleder i næsten alle programmer, både dem man kan købe, som de gratis programmer. Vil du have din pc til at oplæse tekst, kan vi også vejlede og evt. opsætte det sådan. Det hele foregår i et afslappet og hyggelig miljø, med kaffe/the på kanden

Her kan du lære lige præcist det du gerne vil lære…

Syntes du at din pc opfører sig underligt, har du brug for hurtig hjælp, eller kan du bare ikke finde rundt i PC-junglen?
 
Har du blot svært ved at gennemskue hvad din computer egentlig kan, - og er du måske lidt bange for at gøre noget forkert? - Eller syntes du bare det er svært at huske, hvordan man lige gør. 

Forklar dit problem, - hvad du vil have din pc til - om det er overføre foto fra tlf. - om man ikke kan finde ud af at ændre f.eks. Ens forside/startskærm. - eller har fået rodet rundt, så man ikke kan finde hoved eller hale i brugen af pc'en. -Virus - fejl 40 osv.

Om du er helt på bar bund, eller mere øvet bruger, så tilpasses undervisningen, så man forstår og kan bruge det lærte.

Det foregår med "enkelt" undervisning,, - og i et tempo hvor alle kan følge med. - Vi kommer ind på sikkerhed, - hvordan virker det - og hvor er de reelle farer, man læser om - hackere - stjålet identitet osv.

Programmer, internet, mails, dvd/cd/eksterne lagermedier. - fejlfinding, backup o.a.
Vi aftaler hvad vi har brug for løbende, og aftaler løst, hvad vi tager op - også til næste gang.

Det foregår i Riddergade 16 hvor vi bor, og vi har pc`er til låns, storskærm og kaffe/the.
Tiden er fra 12.00 -15.00 og koster for 1 gang kr. 100,- og et klippekort til 10 gange koster kr. 750,- (kan købes hos Bodil i forkontoret)

Kursusdetaljer

AOF HUSET, Riddergade 16, 4700 Næstved
Onsdag, 12:00 - 15:00
3 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 27. september, 2023
Holdnr.: 6223205612
Næstved og Susålandet

15 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Erik L. Andersen

Salget er lukket

Kursus afsluttet