Få pladser

IT for øvede

Vi gennemgår opsætningen af Windows, og hvordan du optimerer din PC, så den kører som den skal. Du vil lære om beskyttelse af personlige data online. Vi ser på virus og lign., og hvordan vi beskytter os optimalt mod disse trusler både på PC og på mobilen.

Vi gennemgår online og lokale back-up muligheder, så dine personlige data altid er sikret. Vi skal også lære at forbinde mobiltelefonen til computeren, så vi let kan overføre og gemme filer mellem mobil og PC.

Vi ser på de IT udfordringer, du har og tager mulige løsninger med i undervisningen. Du skal have din egen computer med. Husk oplader.

Kursusdetaljer

Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve
Mandag, 10:00 - 12:45
30 lektioner, 10 mødegange
Mandag 9. september, 2024
Hold nr.: 2524205421

1.390 kr./person

1 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Nils Gade Brander

Underviser Nils Brander er uddannet i kinesisk sprog, kultur og historie fra Københavns Universitet. Nils taler, læser og skriver kinesisk og har, igennem de mange år han har boet, arbejdet og rejst i landet, tilegnet sig en unik indsigt i sproget, kulturen og det kinesiske folk.
Underviser Nils Brander er uddannet i IT fra Københavns Universitet. Han er specialiseret i opsætning af computere, både hardware og software. Han har selv udviklet en række programmer til anvendelse ved digitalisering, analyse og ef­ter­be­hand­ling af tekst og bil­led­ma­te­ri­a­le. Derudover er han professionel bruger af de mest anvendte desktop programmer. Herunder tekst, av og bil­led­be­hand­ling samt sikkerheds programmer som antivirus og firewalls. Han har meget erfaring i beskyttelse af personlig data online. 

1.390 kr./person

Tilmeld kursus