DIGITAL SOS

Kurset vil give deltagerne en forståelse af digital markedsføring og ruste dem med de nødvendige færdigheder til at udnytte digitale redskaber effektivt.
Målet er at styrke iværksættere med de nødvendige værktøjer til at fremme deres virksomhed online og opnå større synlighed og succes på det digitale marked til at skabe en stærk digital til­ste­de­væ­rel­se, engagere publikum for at fremme deres salg og indtjening.


Med over 20 års erfaring som selvstændig IT-konsulent i marketing og som tech-projektleder i forsikrings- og finanssektoren har jeg hjulpet adskillige virksomheder, startups og entreprenører med at navigere i det komplekse digitale landskab. På trods af min humanistiske baggrund, har jeg over 20 års erfaring i den digitale verden og mine skræddersyede kurser hos AOF-Amager er designet til begyndere. De vil give dig værktøjer til at forstå det enorme potentiale i den digitale verden, udnytte sociale medier effektivt til at nå din målgruppe, skabe engagerende indhold der konverterer, optimere din hjemmeside til søgemaskiner for øget synlighed og meget mere.

Kursusdetaljer

Tårnby Skole, Sneserevej 10, 2770 Kastrup
Lørdag, 10:00 - 15:20
6 lektioner, 1 mødegang
Lørdag 9. november, 2024
Hold nr.: 8724205038

360 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Helena Johansen

360 kr./person

Tilmeld kursus