Babyrytmik - 4-12 mdr.

Kom og få en sjov og musikalsk time med dit barn. Vi synger, leger og bevæger os og får inspiration til, hvordan barnets sanser kan stimuleres og udvikles.
I leger bl.a. med trommer, rasleæg og bolde.
Målet er, at dit barn får udviklet sin medfødte musikalitet og fantasi.
Og husk, det er absolut ingen forudsætning at kunne synge rent for at deltage. Det vigtigste er, at du og dit barn hver gang får smilet frem, går glade ud ad døren og leger videre derhjemme.

Kursusdetaljer

AOF Rødovre, Højnæsvej 63, 1. sal, 2610 Rødovre
Torsdag, 11:00 - 11:45
6 lektioner, 6 mødegange
Torsdag 24. oktober, 2024
Hold nr.: 7224208427

525 kr./person

11 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Lene Fibieger

Sanglærer – og Qi Gong instruktør.
Lene Fibieger er uddannet musikpædagog fra Det Jyske Mu­sik­kon­ser­va­to­ri­um og har mange års erfaring som underviser af alle fra spædbørn til ældre, på musikskoler, folkeskoler, lilleskoler og aftenskoler. Som underviser besidder Lene stor ro. Hun lægger vægt på at skabe tillid og arbejder med humor i sin undervisning – og så er hun tålmodig!  Hendes spids­kom­pe­ten­cer er pædagogisk sans, god intuition og evnen til at være inspirerende. Hendes værktøjskasse og brede erfaring gør, at hun kan formidle, instruere, inspirere og igangsætte afhængig af situationen.
Hun er udøvende musiker som sangerinde, performer, komponist, tekstforfatter og i sammenhænge med SDS (sang, dans og spil). Endvidere har hun arbejdet som freelancer/selvstændig med mennesker og musik i et hav af sammenhænge. Hun arbejder til stadighed med at udvikle sig som underviser og sanger. Sammen med musikken betyder krop og bevægelse meget for hende. Hun har derfor bl.a. taget uddannelse som Qi Gong-instruktør.

525 kr./person

Tilmeld kursus