Zoneterapi

Hvad kan zoneterapi?
Zoneterapi er i dag nok den mest anerkendte alternative be­hand­lings­form i Danmark. Zoneterapien anvendes som et middel til at genoprette det menneskelige legemes balance og til at sikre dets funktion. En ubalance i det menneskelige legeme viser sig ved sygdomme. Da legemet er et komplekst system, vil dårlig funktion et sted skabe ubalance i helheden. Dette helhedshensyn er grundlag for teorien om zoneterapi. I zoneterapien findes der på fødderne et fuldstændigt "billede" af det menneskelige legeme udtrykt ved reflekszoner. Ømhed i en reflekszone henviser til et eller flere organer som er dårligt fungerende. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle tryk­kom­bi­na­tio­ner kan zoneterapien påvirke organerne til en bedre funktion og derved genoprette legemets balance. Zoneterapien nedsætter spændinger og stimulerer blodomløbet samtidig med, at der sker en stimulering af ener­gi­strøm­nin­ger­ne i legemet, hvorved der bringes ny livskraft til organismen.
Vidste du, at mange bruger zoneterapien til at forebygge at der opstår skavanker. Vi ser børn, voksne, samt sportsfolk i topklasse som er flittige brugere af zo­ne­te­ra­pe­u­ter­nes professionelle indsigt.

Du får kendskab til punkterne under fødderne og vi gennemgår hele foden og bliver en blanding mellem teori og praksis. Du får kendskab til nogle redskaber til kroppens punkter der kan hjælpe med at forebygge skavanker og hjælpe ved sygdom.

Medbring: Et stort badehåndklæde

Det vil koste kr. 100 kr for creme samt materialer 1 gang - derudover kan man købe frugt, nødder og vand. Kaffe og the vil blive gratis.

 

Kursusdetaljer

ZoneConnect, Lygten 2C, 3 sal., 2400 København NV
Mandag, 19:00 - 21:30
21 lektioner, 7 mødegange
Mandag 22. januar, 2024
Holdnr.: 4824103000
AOF Center Storkøbenhavn

1.090 kr./person

4 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Dian Reenberg

1.090 kr./person

Tilmeld kursus