Tysk for begyndere, A1

Tysk for begyndere, A1

Et kursus for deltagere, der ikke har forkundskaber og kursister, der ønsker at genopfriske tysk på begynderniveau. Vi lærer at føre samtaler, der er typiske på rejsen og som handler om hverdagsemner.

Hvorfor burde man lære tysk i dag?
Omkring 100 million europæere har tysk som modersmål! Tyskland er med 84 mio. indbyggere Vesteuropas største land og Danmarks vigtigste eksportmarked. Desuden byder Tyskland, Østrig og Schweiz på f.eks. romantiske landskaber, et par af verdens mest spændende metropoler, et fascinerende kulturliv og en velkommen gastronomi. Og tysk behøver overhoved ikke være svært. –

Hvad kan man lære på holdet?
Kurset er tilrettelagt på det talte sprog for både den, der ikke har forkundskaber og den, der ønsker at genopfriske tysk på begynderniveau. Vi forbereder os på at bruge det tyske sprog f.eks. på rejser, og når vi møder tysktalende, om emner som fritid, mad, bolig, arbejde, familie, hotelophold, re­stau­rant­be­søg, indkøb og mel­lem­men­ne­ske­li­ge kontakter.
Desuden formidles eller genopfriskes der vigtige grundlæggende kundskaber, som vi opbygger og udbygger skridt for skridt. Vi tager langsomt og praktisk hånd om grammatiske spørgsmål, men kun så vidt vi virkeligt har brug for det for at tale.
Derudover formidles der kundskaber om de tysktalende landes samfund og kultur.Kursister, der også ønsker at gennemføre skriftlige øvelser, gives individuelt mulighed til det.

Hvilket materiale bruger og hvor meget koster det?

Som materiale bruger vi en bog, korte film og desuden arbejdsblad, der deles ud på holdet, og korte film. Udgifter for hele materialet ligger på i alt højst 350 kr. Vi bruger denne bog:
Themen aktuell 1, Hueber, Kurs- und Arbeitsbuch, Lektion 1-5, ISBN-nr.: 978-3-19-18 16 90-9

Hvor meget tid skal der bruges til lektier?
Der opgives ikke lektier, men tilbydes en hel del for­dyb­nings­ma­te­ri­a­le og individuel vejledning, så at alle kur­sus­del­ta­ge­re kan lære efter deres personlige behov og ønsker. Vi forsøger selvfølgelig også at imødekomme alle kursisters ønsker.

Hvem er underviseren?
Underviseren er født og opvokset i Berlin og har tysk som modersmål, men taler også dansk. Han har studeret tysk, historie og vok­sen­pæ­da­go­gik.

Kontakt gerne underviseren, hvis du derudover har flere spørgsmål eller har brug for mere vejledning:
Mobil: 00 46 70 372 72 96
Mejl: torsten_nietz@yahoo.se

 

Kursusdetaljer

Skolen på Nyelandsvej , Nyelandsvej 23/38210913, 2000 Frederiksberg
Mandag, 18:50 - 20:30
24 lektioner, 12 mødegange
Mandag 29. januar, 2024
Holdnr.: 1724106622
AOF Center Storkøbenhavn

920 kr./person

14 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Torsten Nietz

920 kr./person

Tilmeld kursus