Koreansk 1. semester (A1)

Forestiller du dig at kunne forstå koreanske serier uden undertekster? Selvom du har travlt i hverdagen, er det muligt for dig at lære et nyt sprog. At lære nye ting giver ofte nye ideer eller lyst til at få nye oplevelser. Hvad med at lære et østligt sprog – koreansk?

Koreansk er et vel­struk­tu­re­ret sprog. Det er derfor nemt at begynde at lære. Begynd med deres fonetiske alfabet kaldet Hanguel i det første kursus, og du kan nemt læse en koreansk bog uden problemer. Efter hele kurset vil du have en god basal forståelse for det koreanske sprog, og du vil endda kunne bruge det på din næste rejse!

Læringsmålene herunder gælder for hele be­gyn­der­ni­veau­et. Alle vores sprogkurser er åbne for nye deltagere, hvis blot dit niveau passer til kurset. Du kan få råd og vejledning til at vælge det rigtige niveau hos underviseren.

I løbet af 1. semester lærer du at:

Læse og forstå alfabetet Hanguel
Forstå og udtrykke dig på et helt grundlæggende niveau, hvor du f.eks. kan fortælle lidt om dig selv, din familie og dit arbejde.
Klare dig i dagligdags situationer som indkøb, re­stau­rant­be­søg mv. (tale, bestille bord og bestille mad).
Klare dig, når du rejser til Korea, f.eks. check-in og tage offentlig transport.
Stille og besvare almindelige spørgsmål i dagligdags situationer.
Læse og skrive enkle sætninger om dagligdags emner.
At lære koreansk kan hjælpe dig med at forstå f.eks. koreanske serier. Og så er det altid dejligt at kunne få nye venner, når du rejser til Korea en dag. Gennem undervisningen vil du kunne komme tæt på dit mål med koreansk.


Kursusdetaljer

Midtbyskolen , Strandgade , 7100 Vejle
Mandag, 17:00 - 19:00
37,5 lektioner, 15 mødegange
Mandag 26. august, 2024
Hold nr.: 9124206903

1.500 kr./person

14 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Ming Hua Lee

1.500 kr./person

Tilmeld kursus