Pronti e via Conversazione B2

Italiensk samtaletræning
Er du klar til at tage din italienske samtale til det næste niveau? Velkommen til 'Pronti e Via Conversazione' - det perfekte kursus for dig, der ønsker at finpudse dine sprog­fær­dig­he­der, inden du igen begiver dig til det smukke Italien. Dette kursus er skabt specielt til dig med 3-6 års un­der­vis­ning­ser­fa­ring og er designet til at være en læ­rings­op­le­vel­se uden lektier og gram­ma­ti­kop­ga­ver - kun ren samtaletræning.

Undervisning
På dette minikursus skifter vi fokus fra lærebøger og formelle opgaver og indhyller os i autentiske samtaler. Vores erfarne undervisere guider dig gennem en række emner, der ikke kun forfiner dine færdigheder, men også fordyber dig i kulturelle aspekter af det italienske sprog. Deltag i diskussioner om aktuelle begivenheder, del dine rej­se­op­le­vel­ser eller dyk ned i emner, der interesserer dig mest - alt sammen på italiensk.

Det praktiske
Italiensk til rejsebrug foregår i Odense C på Rugårdsvej 15b. Det er hver torsdag kl. 16-17.50 i lokale 1.1. på 1. sal.
Tag det næste skridt mod flydende italiensk samtale! Tilmeld dig 'Pronti e Via Conversazione' i dag, og vær klar til at imponere med dine forbedrede sam­ta­le­fær­dig­he­der på din næste rejse til Italien og derudover.

Kursusdetaljer

AOF Centrum, Rugårdsvej 15B, 5000 Odense C
Torsdag, 16:00 - 17:50
6 lektioner, 3 mødegange
Torsdag 16. maj, 2024
Holdnr.: 6424106568
AOF Center Odense

375 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Nellie Manford

375 kr./person

Tilmeld kursus