Italiensk til rejsebrug A1-1

Rejseitaliensk
Drømmer du om at udforske de charmerende stræder i Rom, nyde autentiske retter i Firenze eller slentre langs de smukke kystlinjer i Amalfi? Vores kursus 'Italiensk til rejsebrug' er skabt specielt til dig, der ønsker at gøre din næste rejse til Italien endnu mere uforglemmelig ved at mestre essentielle rejsefraser og udtryk.

Ita­li­en­skun­der­vis­ning
På dette minikursus lærer du grundlæggende italienske sætninger til at spørge om vej, bestille på restauranter, handle på lokale markeder og anmode om en ekstra detalje, som et håndklæde på hotellet. Vores un­der­vis­nings­me­to­de fokuserer på praktisk anvendelse. Gennem rollespil, interaktive øvelser og simulationer af virkelige rej­se­op­le­vel­ser, vil du opbygge selvtillid i at bruge italiensk i forskellige situationer. Fra at kommunikere med lokale til at forhandle på markedet, vil du blive rustet med de færdigheder, der gør din rejseoplevelse mere autentisk og givende.

Det praktiske
Italiensk til rejsebrug foregår i Odense C på Rugårdsvej 15b. Det er hver onsdag kl. 17-18.50 i lokale 1.1. på 1. sal.
Tag det første skridt mod at blive en selvsikker rejsende i Italien! Tilmeld dig 'Italiensk til rejsebrug' kurset i dag og åbn døren til en verden af muligheder for at fordybe dig i den italienske kultur og skabe varige minder under din næste rejse.

Kursusdetaljer

AOF Centrum, Rugårdsvej 15B, 5000 Odense C
Onsdag, 17:00 - 18:50
6 lektioner, 3 mødegange
Onsdag 15. maj, 2024
Holdnr.: 6424106657
AOF Center Odense

375 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Nellie Manford

375 kr./person

Tilmeld kursus