Italiensk øvede B1

Italiensk for øvede
Træd ind i en verden af sproglig fordybelse med vores Italiensk Øvede B1-kursus hos AOF! Dette kursus er designet til dig, der allerede har et solidt kendskab til italiensk og ønsker at tage dine sprog­fær­dig­he­der til nye højder.

Ita­li­en­skun­der­vis­ning
På dette kursus vil vi fordybe os i at læse en let-bog og repetere grammatikken ved hjælp af ’Italienske Gram­ma­tik­bil­le­der’. Denne unikke tilgang til læring giver dig ikke kun mulighed for at styrke dit sprog, men også for at fordybe dig i en spændende historie på italiensk.

Det praktiske
Ita­li­ensk­kur­set foregår i Odense C på Rugårdsvej 15b. Det er hver torsdag kl. 10-11.50 i lokale 1.1. på 1. sal. Vi vil bruge bogen: ”Italienske Gram­ma­tik­bil­le­der” af Flemming Forsberg (ca. 300 kr.) i undervisningen, som du skal anskaffe dig.

Tilmeld dig nu og vær en del af et fællesskab af passionerede sprogelskere, der sammen stræber efter sprog­fuld­kom­men­hed. Lad os sammen skabe en oplevelse, hvor sprogun­der­vis­ning bliver mere end blot et kursus, det bliver en berigende rejse.

Kursusdetaljer

AOF Centrum, Rugårdsvej 15B, 5000 Odense C
Torsdag, 16:00 - 17:50
26 lektioner, 13 mødegange
Torsdag 12. september, 2024
Hold nr.: 6424206656

1.350 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Nellie Manford

Nellie er cand.mag. i italiensk uddannet ved uni­ver­si­te­ter­ne i Odense, København og Siena. Har i sine studier interesseret sig særligt for musik og film og skrevet speciale i sang- og ope­ra­over­sæt­tel­se.

Hun har gennem en lang årrække undervist på alle niveauer ved aftenskolen, på VUC og mu­sik­kon­ser­va­to­ri­et og er desuden over­sæt­tel­ses­kon­su­lent på TV2 og udtalecoach for operasangere.

Kontaktinfo
E-mail: nellie.manford@gmail.com

1.350 kr./person

Tilmeld kursus