Kursus afsluttet

Italiensk for næsten begyndere

 

 

 

 

Er du med I vores ny eventyr med italiensk?

Du har haft lidt italiensk før og kender italiensk basisgrammatik. Vi gennemgår den mest grundlæggende grammatik og vi arbejder bl.a. med førnutid, præpositioner og nogle grammatisk strukturer som ”stare + gerundio”. Du kommer til at lære flere ord og udtryk. Vi træner sproget med samtale, rollespil og øvelser. Endelig har du mulighed for at kende mere til italiensk kultur og hverdag fra en som har italiensk som modersmål. 

Vi arbejder med bogen Passaparola 1 fra kapitel 5 + Skriftlige øvelser til Passaparola 1. Underviseren medbringer supplerende materiale.

Du er velkommen til at tage kontakt til: valeria.dessy@gmail.com

Kursusdetaljer

Fjordsgade Foreningshus, N. J. Fjords Gade 2, 8000 Aarhus C
Onsdag, 16:30 - 18:00
8 lektioner, 4 mødegange
Onsdag 24. april, 2024
Hold nr.: 9824106012

3 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Valeria Dessy

Jeg er en italiener, der bor i Danmark, hvor jeg flyttede til i 2018 for at starte et nyt eventyr som ph.d. -studerende. Jeg er oprindeligt uddannet i filosofi, og jeg har stor erfaring med at undervise i latin, italiensk og humaniora til teenagere og studerende på gymnasium og uni­ver­si­tets­ni­veau. Jeg har også meget ud­dan­nel­ses­mæs­sig erfaring med teenagere fra mine tidligere frivillige aktiviteter.

I det forløbne år begyndte jeg at være frivillig til en uformel samtale på italiensk med danske kolleger og folk, der var interesserede i at lære sproget. Undervisning er min store passion, og jeg har let ved at kommunikere med både unge og ældre studerende. Jeg har stor interesse for forskellige kulturer og sprog, som jeg i øjeblikket studerer entusiastisk. Jeg er meget opmærksom på detaljer, især når det kommer til grammatik, men jeg tror også på den danske læringsmetode ved at "øve".

I løbet af de sidste par år i Danmark har jeg lært meget om dansk kultur, og jeg brænder mere og mere for at skabe broer mellem min ’hjemmekultur’ og mit ’hjem’ i dag.

Salget er lukket

Kursus afsluttet