Italiensk - begynder (A1)

På første semester, med italiensk, vil vi være på et absolut begynderniveau (A.1.1).

Vi starter med præsentationen af sig selv og familien. Deltagerne lærer at tale om sig selv, familie og arbejde. Duvil være i stand til at fortælle noget om dine hobbyer og lidenskaber (motion og fritid).

Vi skal have det sjovt, så underviser introducerer små afsnit af leg og teater, hvor I kan foregive at stå i en situation og have det sjovt sammen.

Vi vil også lære noget om italiensk kultur, hvor man skal på ferie, hvad man skal lave, hvad man bestiller på restauranter og barer. 

Undervisningen vil byde på interaktive lektioner, hvor alle kan yde deres bidrag. Som rettesnor vil vi naturligvis følge de to bøger, der blev foreslået af underviser.

Kursusdetaljer

Tønder Overbygningsskole, Skolevej 9, 6270 Tønder
Tirsdag, 17:00 - 19:00
32,5 lektioner, 13 mødegange
Tirsdag 17. september, 2024
Hold nr.: 8624206500

1.560 kr./person

14 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Margot Marrone

Jeg hedder Margot og kommer fra Italien. Jeg har boet i Danmark i cirka to år med min mand, og jeg elsker mit nye liv her. Jeg er 53 år gammel, med en fransk mor og en italiensk far, så jeg taler begge sprog flydende.

Jeg har arbejdet som lærer i 32 år og undervist i andetsprog til udenlandske studerende, især børn. Nu glæder jeg mig til at undervise italiensk og fransk i Danmark. Jeg elsker at arbejde med voksne, fordi de er meget motiverede og interesserede. Jeg glæder mig til at møde jer.

1.560 kr./person

Tilmeld kursus