Online

Nederlandsk online for let øvede/konversation

Er du lidt bedre til Nederlandsk end en begynder, og kunne du godt tænke dig at blive mere sikker på sproget? Især fordi du har en Nederlandsk partner og skal meget til Nederland denne sommer ;-) Så er dette minikursus noget for dig.
Her får du talt Nederlandsk sammen med andre, så du bliver mere selvsikker i forhold til at fortælle om dig selv og udtrykke dig på Nederlandsk.
Du får rig mulighed for at bygge ovenpå dit ordforråd og øve din udtale i denne gruppe, hvor vi diskuterer vidt forskellige emner og snakker sammen om hver­dags­si­tu­a­tio­ner. Her øver du dig i at formulere din mening om forskellige emner, hvor du også indirekte bliver bedre til sprogets struktur og grammatik. Desuden læser du højt og øver din udtale og lyt­te­for­stå­el­se. Du må forvente lidt hjemmearbejde. Un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­ler­ne bliver delt på undervisers google drive, som du kan printe eller læse /lyt til online.

Kurset foregår på Nederlandsk. Kursets niveau er A2,2 - B1,1.
Undervisning foregår online (Zoom) så lige meget hvor du bor i Danmark kan du følge med!

 


Kursusdetaljer

Online, Online, 2450 København SV
Tirsdag, 17:00 - 18:30
12 lektioner, 6 mødegange
Tirsdag 14. maj, 2024
Hold nr.: 2424206903

690 kr./person

3 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Mirjam Van Raamsdonk

Jeg er født og opvokset i Nederlandene, i Utrecht, men har boet i Danmark de seneste år, hvor jeg siden 2003 har undervist i Nederlandsk for børn og voksne, både privat og gennem forskellige sprog- og kulturskoler. Jeg er uddannet skolelærer til folkeskolen i Nederlandene, men jeg laver også forskellige andre sjove ting. For eksempel arbejder jeg også som Nederlandsk Voice over, hvor jeg indtaler reklamer, firmafilm og andre typer film. Jeg arbejder også som frivillig i Røde Kors, hvilket giver mig stor til­freds­stil­lel­se og jeg lærer meget om dansk kultur på den måde; sprog, humor, arbejdsmiljø, danskere og nederlændere er ikke så forskellige😉 Jeg kan godt lide at tale med mine elever om kultur, ligheder og forskelle. Jeg underviser online, så jeg også kan hjælpe kursister, der bor længere væk eller har en anden grund til, at de ikke lige så nemt kan komme til en skole. Mine kursister synes, jeg er energisk, det tror jeg også er vigtigt for at motivere mine elever og for at introducere variation i at praktisere sproget. Et godt grammatisk grundlag er vigtigt, men faktisk at tale sproget og øge dit ordforråd er lige så vigtigt. Udover en god lærebog bruger jeg også andre typer tekster, nyhedstekster for eksempel, laver vi mange interaktive øvelser og lytter vi til forskellige audio.

690 kr./person

Tilmeld kursus