Online

Hollandsk/Nederlandsk 2. semester: Online (A1)

Er du lidt bedre til Nederlandsk end en begynder, eller har du allerede taget en Nederlandsk-kursus hos Mirjam? Kunne du godt tænke dig at fortsætte med lære Nederlandsk og at arbejde i vores kursusbog?
I denne kursus starter vi med en gennemgang af de tidligere kapitler og fortsætter i bogen ”Nederlands in gang” Vi behandler desuden: kapitel 6-9)
Emnerne denne gang er:
- På en restaurant (modale verber/ spørge og give meninger)
-  i en tøjbutik (købe tøj, personligt pronomen objekt)
- Hos en ejendomsmægler (køb eller leje af hus, boligtyper, møbler, præpositioner)
- Hos læge (stille og besvare spørgsmål i førnutid/perfektum)

Materiale: Nederlands in gang Uitgeverij: Coutinho 3E DRUK 2017, ISBN: 9789046905609, https://www.coutinho.nl/nl/nederlands-in-gang-9789046905609
Bog eller E-bog + website: 48,50 Euro.

Undervisning foregår online (Zoom) så lige meget hvor du bor i Danmark kan du følge med! Underviser taler Nederlandsk, Engelsk og Dansk på kurset.

Læringsmål til 1. og 2. semester 

Et niveau varer cirka 60 lektioner hos AOF og gennemføres i løbet af to semestre. 

Læringsmålene herunder gælder hele be­gyn­der­ni­veau­et. På 1. semester starter vi altså fra bunden, mens du skal forvente, at vi er nået et stykke ad vejen, hvis du først kommer fra 2. semester.  

Alle vores sprogkurser er åbne for nye deltagere, hvis blot dit niveau passer til kurset. 

Du kan få råd og vejledning til at vælge det rigtige niveau hos underviseren.  

I løbet af 1. og 2. semester lærer du at: 

Forstå og uA2dtrykke dig på helt grundlæggende niveau, hvor du f.eks. kan fortælle lidt om dig selv, din familie og dit arbejde 

Klare dig i dagligdags situationer som indkøb, re­stau­rant­be­søg mv. 

Stille og besvare almindelige spørgsmål i dagligdags situationer 

Læse og skrive enkle sætninger om dagligdags emner 


Hvis du har spørgsmål til kurset, kan du kontakte underviser på mirjam@jufsmeer.dk

 


Kursusdetaljer

Online, Online, 2450 København SV
Torsdag, 17:00 - 18:30
20 lektioner, 10 mødegange
Torsdag 21. november, 2024
Hold nr.: 2424206906

950 kr./person

9 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Mirjam Van Raamsdonk

Jeg er født og opvokset i Nederlandene, i Utrecht, men har boet i Danmark de seneste år, hvor jeg siden 2003 har undervist i Nederlandsk for børn og voksne, både privat og gennem forskellige sprog- og kulturskoler. Jeg er uddannet skolelærer til folkeskolen i Nederlandene, men jeg laver også forskellige andre sjove ting. For eksempel arbejder jeg også som Nederlandsk Voice over, hvor jeg indtaler reklamer, firmafilm og andre typer film. Jeg arbejder også som frivillig i Røde Kors, hvilket giver mig stor til­freds­stil­lel­se og jeg lærer meget om dansk kultur på den måde; sprog, humor, arbejdsmiljø, danskere og nederlændere er ikke så forskellige😉 Jeg kan godt lide at tale med mine elever om kultur, ligheder og forskelle. Jeg underviser online, så jeg også kan hjælpe kursister, der bor længere væk eller har en anden grund til, at de ikke lige så nemt kan komme til en skole. Mine kursister synes, jeg er energisk, det tror jeg også er vigtigt for at motivere mine elever og for at introducere variation i at praktisere sproget. Et godt grammatisk grundlag er vigtigt, men faktisk at tale sproget og øge dit ordforråd er lige så vigtigt. Udover en god lærebog bruger jeg også andre typer tekster, nyhedstekster for eksempel, laver vi mange interaktive øvelser og lytter vi til forskellige audio.

950 kr./person

Tilmeld kursus