Persisk for begyndere

Persisk eller farsi er hovedsproget i Iran og tales desuden i flere nabolande og andre steder i verden med forskellige variationer. Det er et hurtig voksende sprog på internettet, hvor det nu er blandt top-10 mest anvendte sprog. Mens persisk deler alfabetet og en del gloser og begreber med arabisk og andre sprog i Mellemøsten, har sproget også et fjernt slægtskab med indoeuropæiske sprog, herunder dansk. Når man som dansker begynder at lære persisk, kan skriften volde vanskeligheder i starten, men udtalen og grammatikken er relativt ukomplicerede. På dette hold starter vi med at bruge latinske bogstaver side om side med det persiske alfabet for at lette overgangen til det nye skriftsystem. Hovedfokusset vil dog være på det mundtlige sprog, med udgangspunkt i dagligdags samtaler. Persisk kultur, normer, sange, mv. vil indgå i undervisningen i lighed med hvad deltagerne selv ønsker at få belyst. Valg af un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­le aftales med underviseren ved første mødegang.

Payam kan kontaktes på 22886432 eller på mail hostada@gmail.com

Udgift til un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­ler må påregnes. Valg af un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­le aftales med underviseren ved første mødegang.


Kursusdetaljer

Buddinge Skole, Kildebakkegårds Allé 155, 2860 Søborg
Onsdag, 17:00 - 18:40
28 lektioner, 14 mødegange
Onsdag 25. september, 2024
Hold nr.: 24259201

1.790 kr./person

11 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Payam Hossein Tadayoni

Payam er translatør i persisk, ekstern lektor ved Københavns Universitet og tilknyttet Dansk-persisk ordbogsprojekt. Mangeårig erfaring med sprogun­der­vis­ning.

1.790 kr./person

Tilmeld kursus