Livshistorier og erindringer

Har du lyst til at skrive dine erindringer, men er aldrig kommet i gang?

Opgaven virker simpelthen alt for stor og uoverskuelig.

 

På dette kursus bryder vi sammen opgaven op i mindre bidder, som du kan nå i mål med. 

Vi gennemgår forskellige genre og med skriveøvelser får du afprøvet, hvad der virker for dig og hvad der ikke gør. Vigtigst af alt, så kommer du i gang med processen og med at skrive. 

 

Efter kurset ved du, både hvorfor og hvordan du vil arbejde med dine livshistorier. Du har allerede i løbet af kurset skrevet en (sandsynligvis to) livshistorier, som er gennemarbejdet via feedback fra mig. Du har også alle værktøjer til at kunne skrive flere livshistorier på egen hånd efter kurset. 

 

Praktisk: medbring gerne din egen computer med tekstprogram (f.eks. Word). Det gør tilretningen og arbejdet med teksten lettere. Er du til papir og blyant – så brug det! Det skal ikke være en hindring for at deltage.

 

Om underviseren:

Anette Møller er ansat som mu­se­ums­in­spek­tør, og arbejder hver dag med historien. Hun er også uddannet antropolog, så hun har altid fokus på mennesker og deres liv. Menneskers livshistorier har hendes helt store interesse og hun vil gerne fortælle om alt det, som hun ved om emnet, og hjælpe andre til at få forståelse for deres egen livshistorie.  

Kursusdetaljer

Hobrovejens Skole, Gethersvej 36, 8900 Randers C
Torsdag, 18:00 - 20:00
15 lektioner, 6 mødegange
Torsdag 3. oktober, 2024
Hold nr.: 6624206200

735 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Anette Møller

735 kr./person

Tilmeld kursus