Spansk A1-3

Holdet for dig der kan lidt spansk, men gerne vil lære mere. Du kender allerede de regelmæssige nu­tids­bøj­nin­ger på spansk og de mest brugte uregelmæssige (SER, ESTAR, TENER). 

 

I løbet af denne sæson vil du lære spansk til at klare dig i de fleste rej­se­si­tu­a­tio­ner. Du vil lære at forme enkelte sætninger på spansk, så du kan have små dialoger hvor du udtrykker ønsker, tvivl og simple me­nings­til­ken­de­gi­vel­ser - og du vil lære at forstå svarene.

I undervisningen bliver der lagt vægt på de kommunikative aspekter med fokus på kursisternes mundtlige sprog­fær­dig­he­der. Vi vil øve brugen af nu­tids­sæt­nin­ger og så småt se på ver­bal­pe­rif­ra­ser og datid. Vi skal arbejde med bøgerne 'Nos vemos hoy, A1', tekstbog og øvebog fra forlaget Difusión. 

 

Kursusdetaljer

Foreningshuset Rungstedvej, Rungstedvej 23, 2970 Hørsholm
Tirsdag, 13:10 - 14:50
28 lektioner, 14 mødegange
Tirsdag 20. februar, 2024
Hold nr.: 412224

1.405 kr./person

3 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Gitte Krenk

Gitte er uddannet Cand.ling.merc. translatør og tolk i spansk og har siden taget en vi­de­reud­dan­nel­se i praktisk pædagogik. Hun har studeret i Buenos Aires, Argentina og arbejdet i Santiago, Chile. Gitte har arbejdet som spansklærer i gymnasiet og har undervist både begynder- og fortsætterhold på aftenskole siden 2020.

1.405 kr./person

Tilmeld kursus