Yoga for let øvede/øvede

 

 

Vil du arbejde videre med traditionelle asanas fra Hatha Yoga og Tao Yin Yoga?

Yogaen giver dig øget indre ro og nærvær i krop og sind, og vi træner i kombination med mere dynamiske serier i et sammenhængende flow.

 

Yoga kan give dig mere energi. Du styrker, strækker, smidiggør og koordinerer hele kroppen. Yoga virker både samlende, udrensende, vitaliserende og afstressende. Gradvist giver du dybere slip, opløser modstand og styrker immunforsvaret og fordøjelsen. Som en integreret del af yogatræningen har vi opmærksomhed på åndedrættet. 

Formålet med yoga er at forene det fysiske med det ikke-fysiske og skabe harmoni og balance mellem tanke, følelse og krop. Vi fordyber gradvist træningen i Yoga Nidra og kan inddrage mere meditative aspekter.   

Sørg for ikke at spise ca. 2 timer før.

 

Kom i løstsiddende tøj, husk egen yogamåtte, tæppe/pude og en flaske vand.

 

Birgitta-Maria er erfaren yogalærer. Hendes arbejde er funderet i hendes egen sel­v­ud­vik­lings­pro­ces siden 1995 med træning i meditation, energiarbejde, kropsterapi, kommunikation og samarbejde.

 

 

 

Kursusdetaljer

AOF Viborg Aftenskole, Vævervej 10D, 8800 Viborg
Onsdag, 17:45 - 19:15
34 lektioner, 17 mødegange
Onsdag 31. januar, 2024
Hold nr.: 9324104008

1.530 kr./person

6 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Birgitta-Maria Lohse

Jeg er uddannet Qi Gonglærer hos Maria Zika med videre studier til lærer i Sheng Zhen bevægelse og meditation hos Master Li Junfeng og Teacher Jing. Se mere her: www.shengzhen.org

 

Siden 2006 har jeg undervist mange forskellige hold i både Qi Gong, Sheng Zhen og yoga – også hensyntagende hold bl.a. for psykisk sårbare.

 

Mit arbejde er funderet i min egen sel­v­ud­vik­lings­pro­ces siden 1995 hos Dan Noltensmeier med træning i meditation, energiarbejde, kropsterapi, kommunikation, sammarbejde og healing.

 

Jeg er født og opvokset i Sverige, hvor jeg har beskæftiget mig meget med dans og en del yoga.

Jeg er uddannet fol­ke­sko­le­læ­rer med speciale i dans og bevægelse i musikfaget.

 

Jeg lægger særlig vægt på glæden ved at arbejde med krop og energi i bevægelse, friheden fra det travle sind, høj faglig kvalitet, respekt og venlighed. 

 

Jeg har en dyb følelse for og mangeårig erfarig med at varetage det holistiske perspektiv i træningen, og jeg ønsker at støtte dig i at opnå en større helhed, sundhed og balance i tanke, følelse og krop. Træningen er derfor både fysisk og ikke-fysisk.

 

I min undervisning lærer du at trække vejret mere optimalt og at aktivere dine egne selv­hel­bre­den­de kræfter. På sigt vil du kunne opleve større velvære med mere energi, mindre stress og færre smerter.

1.530 kr./person

Tilmeld kursus