Yinmind og Me - time Workshop for kvinder

På denne workshop, vil du gennem forskellige Yinmind sekvenser, arbejde med blandt andet at vække din naturlige yin power, dæmpe indre travlhed og synke dybere ind i din krop.

Det er 3 timer med tid til dig selv, til at udforske dine ressourcer, uden indblanding fra omgivelserne, og uden at skulle være til rådighed for andre.

Det er 3 timer, hvor jeg guider og inviterer dig til at tillade dig selv, at være med alt det, der pusler og opstår undervejs, og med et åbent hjerte og blide øjne observere uden at gøre noget.

 

Du får hjertevarm og nærværende undervisning, samt viden om, hvad Yinmind kan gøre for dig og din krop.

Kursusdetaljer

Institutet, Hovedgaden 26 (v/Bog & Ide), 2970 Hørsholm
Lørdag, 10:00 - 13:00
3 lektioner, 1 mødegang
Lørdag 23. marts, 2024
Holdnr.: 412140
Nordsjælland

475 kr./person

3 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Bettina Østerby

Bettina er uddannet Psykomotorisk Terapeut, Kro­p­s­o­ri­en­te­ret Psykoterapeut, Mentor i meditation og Yinmind instruktør.

Hun har stor un­der­vis­ning­ser­fa­ring indenfor hold- og individuel undervisning. Bettina lægger vægt på opmærksomhed, mindfulness og bevidsthed i sin undervisning. Hun brænder for at videreformidle den kropslige og mentale styrke og balance, som bevægelse, afspænding og yoga kan give kvinder.

Igennem sit arbejde som terapeut og underviser, arbejder Bettina for at give kvinder indsigt i egne ressourcer og muligheder. Bettina tror på, at du får mest ud af dit liv, når du lever nærværende og til stede - det vil hun gerne støtte dig i.

bet­ti­na­o­ester­by.dk

475 kr./person

Tilmeld kursus